Nu er det weekend, og der er god tid til at begrave sig i sine HOF'er, hvilket jeg har benyttet mig af. Og da jeg kom til HEDL i DR-HOF'erne, faldt jeg over noget, jeg ikke umiddelbart kunne opklare.
Onkel Joakim bliver rig da han finder Gåseægsguldklumpen, det er klart nok. Snart opkøber han banken i Whitehorse og starter en masse selskaber, som Von Ands rederi og Von Ands limonade.
Men hvor får han pengene til at opstarte firmaerne fra? Guldklumpen ville sikkert kunen give ham en stor låneret, men der står at lånet hos Luskhans er både hans førte og hans sidste lån. Altså kan det ikek være en mulighed.
Han kunne selvfølgelig også have fået pengene ved at sælge guldklumpen, men det ved vi jo at han ikek gør, da han stadig ejer den i kapitel 12, hvor han kaster den i hovedet på Brian Bjørn.
Det er klart nok at han har kunnet få penge til at starte nye foretagender fra sine andre foretagender, men hvorfra får han så pengene til at starte det første foretagende?

2

(1059 svar, postet i Donaldisme)

Et gæt: At de er fortsatte, selvom de er jumbobogshistorier.

3

(1059 svar, postet i Donaldisme)

KjartAn(d) F. Stolberg skrev:
asterix skrev:

Så stiller jeg et spørgsmål... Men advarsel: Jeg er rigtig dårlig til at finde på spørgsmål!

I den nyeste jumbobog får man afsløret lidt af forsiden på næste jumbobog. Hvilken slags AA-agenthistorie indikerer den smagsprøve, at der vil komme med i næste jumbobog?

Dobbelt-A?

Rigtigt - din tur.

Jeg kom sjovt nok også til at tænke på Don Rosa da jeg så det sidste billede.. Du tegner godt!

5

(1059 svar, postet i Donaldisme)

Så stiller jeg et spørgsmål... Men advarsel: Jeg er rigtig dårlig til at finde på spørgsmål!

I den nyeste jumbobog får man afsløret lidt af forsiden på næste jumbobog. Hvilken slags AA-agenthistorie indikerer den smagsprøve, at der vil komme med i næste jumbobog?

6

(41 svar, postet i DDF(R))

Endelig en god grund til at købe AA-bladet smile
Glæder mig!

Wow! Jeg troede at 40.000 var stort for et lille land for DK! Men der er jo finanskrise, så ikek mærkeligt at oplagstallet er lavt...

8

(26 svar, postet i Læsernes egne tegneserier)

Historien er rigtig god, selvom jegf stadig ikek har fattet meningen, da jeg ikek har læst Barks' historie... Men det gør bare denne fortsættelse mere spændene!
Jeg  kan godt lide tegningen af Anders da han ror, men ellers kan man godt se, at tegningerne er på amatørstadiet... men jeg kunen i hvert fald ikek gøre det bedre selv! (Slet ikke!)

Mit gruscenarie er, at Disney indsætter retningslinjer om at der ikke må være vold i Marvel, og at Batman så skal tale fornuft med Jokeren... (Er Batman for den sags skyld en Marvel-figur?)... Jeg ser også for mig som en anden Nostrildamus, at Spiderman får sig en kat, der hedder Nuser, som godt kan lide at drikke XXX Limonade.

10

(30 svar, postet i Donaldisme)

Jeg troede heller ikke AA&co. var SÅ stort.. Enten må der være mange blade der kommer i skraldespanden, fordi de ikke bliver solgt, eller også er der mange der burde melde sig ind i DDF(R)...
Er for en gangs skyld glad for ikke at have abonnement - for hvad nu hvis skraldespanden gik i stykker når man smed ragelset ud lige efter modtagelse af bladet? smile

11

(26 svar, postet i Læsernes egne tegneserier)

Jeg har ikke læst De sorte sumpe, så jeg kender ikke grundlaget, og er derfor nok ikke den rette til at bedømme serien... Alligevel vil jeg sige at det ser godt ud, selvom der er nogle trykfejl her og der... Men som man kan se på mine indlæg, er det ikke noget jeg selv tager så højtideligt smile
Jeg synes det ser godt ud, side et og to lægger rigtig godt ud, og jeg er spændt på hvad der sker på side tre.

12

(23 svar, postet i Donaldisme)

Hvis jeg havde penge nok til ikke at prioritere, ville jeg have købt abonnement smile

Ligemeget hvad det er, er det nok min dansklærers skyld... Jeg har ikke lært noget de sidste tre år! (Hvilket man kan se på mine indlæg, selvom jeg undskylder mig med at det er trykfejl smile )

Jeg har lige læst den, men har glemt hvad den hedder... Er det ikke "Onkel Joakim begynder på en frisk"?... Jeg er desværre rigtig dårlig til Barkstitler, så det er nok titlen på en af de andre historier jeg har læst på det sidste...

Nå, jeg tror aldrig jeg har spurgt denne Posty om noget... Med undtagelse af hvis posty er det samme som FAQ? Der har jeg engang skrevet til dem om en fejl i en af duckipediaartiklerne (de havde kaldt Bilbremsebakken for sit gamle navn, Hestebremsebakken, i artiklen om Pengetanken), men først da jeg sendte kommentaren anden gang, blev det rettet.

Det ser da - øh - alternativt ud... Jeg håber det er en af de bedre af "Brug andebyfigurerne til noget andet end de oprindeligt er"-serierne.

Fedt! Hvis jeg havde boet i København var jeg kommet... Men jeg skal i hvert tilfælde have den nye Valhalla!

17

(87 svar, postet i Læsernes egne tegneserier)

Nej, det virker ikke alligevel...

Jonas And skrev:

Nej, for det var der, vi fandt ud af det fra, der hvor Kjartan skrev det.. :-)

Nåh!... Havde glemt Suzanne kom med den begrundelse allerede dér smile

19

(219 svar, postet i Donaldisme)

Jarlen af Duckburg skrev:

Så... nu er Chron...Donald Duck 1, 2 bestilt
DVS. Snart har jeg 1, 2 og 3

Jeg tror kun jeg har 2'eren af Cronologial Donald... Den fik jeg med da jeg købte Hall Of Fame DR nr. 1, selvom det ikke var abonnement, jeg bestilte...

Jonas And skrev:
KjartAn(d) F. Stolberg skrev:

http://andeby.dk/Spil--Sjov/Suzanne/Spo … ander.aspx

Ser det ikke lige slemt ud, eller hva'?

Det har vi fundet ud af, Asterix! :-)

Jeg tror der er kommet et forkert citat i dit indlæg...?

Nu har jeg så fundet ud af hvorfor hun ikke svarer på AA-spørgsmål:
http://www.andeby.dk/Spil--Sjov/Suzanne … a-alt.aspx

Måske kunne "Livets gang i lidenlund" også være et bud.

23

(30 svar, postet i Donaldisme)

Jeg synes det er en god idé´med en "Den store sorte Hexia de Trick", hvis den kommer til at indeholde historier som "Det forheksede sølvfad" og den første med Hexia, som jeg ikke kan huske hvad hedder... Det eneste problem bliver, at der ikke er særlig mange gode historier med Hexia i den deciderede hovedrolle.

24

(97 svar, postet i Donaldisme)

Skatten på bjerget var i starten ikek en historie, jeg kunne lide. Men efter jeg fik den på engelsk, er jeg faldet pladask for den! Den er fantastisk sjov med de sjove ordspil og de skøre hændelser. Absolut en af mine yndlings-Rosa'er, hvade gælder 10-siders.

25

(13 svar, postet i DDF(R))

Hvad var spørgsmålet da?