426

(25 svar, postet i Donaldisme)

dårligt tegnet???? flemming andersen er helt klart en af de bedste hvad gælder jumbobogstegnere! men der er standarden generalt også ret lav...
jeg har læst begge historier, og synes det er fedt at se to fortolkninger af fuldstændig samme scene. det er lidt ligesom fremskridtspartiet og DF... det er fuldstændig det samme, udstillet på en anden måde... og der går det jo godt for den ene af dem... og det er den nye! så måske bliver flemming A's historie kult indenfor donaldisme? det tror jeg dog ikke, da han ikke tegner heeelt godt nok til det... men altså alligevel.. jeg vil sige han tegner bedre en både barks og murry.
nåmen jeg er selv en næsten ligså stor andersen fan som rosafan, så jeg er nok ikke den helt rette til atkomme med meninger til denne debat, da jeg aldrig kunne sige et ondt ord om nogen af deres tegninger...

427

(26 svar, postet i DDF(R))

OK.. tak.. så får jeg mig lige en underskrift!!! tusind tak for svarene! smile:):):):)

428

(33 svar, postet i Donaldisme)

jeg abbonerer ikke.. er ikke verdens største donaldist, mere rosaist, (ikke verdens største.. bare en smule rosaist), så gider kun rosas... jeg ka' faktisk ikke engang lide carl barks!!!! nåmen murry.. han tegner ikek ¨så godt, det vil jeg give dig ret i, men det er tit ret gode historier (måske siger jeg det kun fordi jeg selv godt kan lide mickey mouse???), men der findes også bedre historier, ja.

429

(26 svar, postet i DDF(R))

og lige endnu en ting.. hvordan får i en underskrift?

430

(26 svar, postet i DDF(R))

jeg er helt ny her, men så vidt jeg kunne se på det indlæg, kan man blive en slags medhjælpermoderator/administrator her? hvis I ikke har brug for nogen, vil jeg selvfølgelig ikke (og vil alligevel ikke, da jeg ikke ville kunne få tid), men jeg ville bare lige sige at jeg synes det er fedt!
inde på en anden site jeg er medlem i, www.andeby.dk (så vidt jeg ved må man godt nævne andre hjemmesider herinde?), kan man ikke sådan noget... der kan man dog blive "borgmester", men det er noget brugerne har fundet på, og en borgmester lavber egentlig ikke rigtig noget.. faktisk ikke en *BIBI*... det er så'n set bare en ærestitel.. men jeg synes det er fedt!
nåmen den egentlige grund til at jeg skriver (ville ikke fylde op med et nyt emne) er at jeg gerne vil vide hvor i får alle de fede billeder på jeres profil fra? f.eks. jonas and's onkel joakim.