51

(10 svar, postet i Donaldisme)

soer5523 skrev:

Hvor meget koster hof 1+2 ?

Altså kun med Murry smile

Hall Of Fame-bøgerne plejer viudst at koste 300 kr. stykket.

52

(47 svar, postet i Donaldisme)

Måske spiller finanskrisen ind?

anden skrev:

Wulff og M er blevet kedelig og flad.

Ja, det kan så diskuteres... Jeg synes i hvert fald at 50 % er rigtig godt... Til gengæld er de sidste 50 % ikke særlig sjovt....
Men heldigvis har Politiken også Roald Als og ATS, så en kedelig avis - det bliver det aldrig!

Ha ha - "Det er typisk at taleboblen skal dække mig." Jeg synes dne bliver bedre og bedre smile

Jernanden skrev:

Til gengæld synes jeg Rocky fra politiken er god!

Ja - og også Wullfmorgenthaler - nogen gange.

56

(5 svar, postet i Donaldisme)

Tusind tak for forklaringerne - nu forstår jeg det endelig smile

57

(5 svar, postet i Donaldisme)

Jeg har for første gang taget mig sammen til at læse på SADs hjemmeside (Jeg blev glædeligt overrasket!), men forholdsvist ofte faldt jeg over et ord, som jeg - som ret ny donalist - ikke kender til: Stella anatium. Det er så vidt jeg husker også blevet omtalt herinde før, og på andeby har Andreas von And lavet et indlæg om at han var fanget der.
Men hvad er dette Stella Anatium?

Nu hvor Egoland ikke findes mere, har Politiken fået en ny tegneserie - en Amerikansk serie ved navn Bristtofte. I introduktion, der vist var der i mandags, står der at den skulle være lidt ligesom Radiserne. Jeg synes dog ikke humoren er nær så god.
Desværre er pointerne uforståelige (OK - den første var fortåelig, til gengæld var dne ikke særlig sjov). De er sikkert gode på engelsk, men kan ikke oversættes til dansk. Og allerede nu tre dage efter det begyndte kan jeg ikke finde rundt i personregistret. Jeg håber det bliver bedre!

Uha, jeg er spændt på hvad det er der er så vigtigt at fortælle hovedpersonen!

Jeg vil rigtig gerne have fat i noget mere Anders And & co. fra '90erne, så derfor vil jeg spørge om der er kommet nogen komplette årgange fra den tid?
Og nu vi er igang med Anders And & co, så vil jer gerne vide hvilken tid der er jeres yndlings, og hvorfor.
Min er '90erne, fordi der er "Hurlumhej", en masse historier tegnet af Vicar og Don Rosa er begyndt at blive ret populær.

Det ser lovende ud!

62

(97 svar, postet i Donaldisme)

Er det ikke på tide at vi kommer videre?

63

(22 svar, postet i Donaldisme)

KjartAn(d) F. Stolberg skrev:
sigvald skrev:
AC skrev:

Min interesse for en udgivelse af en AA-historie er tit helt nede på eksemplar-niveau, fordi jeg gerne vil beholde mine egne bøger med blade i. F. eks. I forhold til Brandmand And historien er den historie jo også udgivet som to forskellige slags børnebøger. - Min første erindring af Brandmanden kommer dog fra det genoptryk fra 1984 jeg fandt i Herning Bogcentral en dag vi var på vej hen for at besøge Farmor - så mens Mor, far og Farmor sad og snakkede over kaffen, læste jeg Brandmand And.

Sier du her at danske barn kan lese når de er 5 år?

Jeg kunne. Inde i mit hovede, flydende, på hovedet.

Men Kjartan(d) er jo også noget for sig selv... (Det var et kompliment)... Man kommer først i skole som 6-årig, og begynder først rigtigt at lære at læse i 1. klasse... I min klasse (7.) er der nogen der ikke engang kan læse en bog! Så nogen kan læse fra 0.-1. klasse, og nogle få fra de er 5.

64

(13 svar, postet i Donaldisme)

jose carioca skrev:
KjartAn(d) F. Stolberg skrev:
jose carioca skrev:

Hvorfor de så har klokket groft i det er stadig ubesvaret.

Jamen det er jo det jeg lige har svaret på.

Ja, undskyl, men jeg kan i så fald ikke helt forstå, hvad du mener, Kjartan. Især ikke fordi at kalenderen blev udgivet før quizzen blev lavet. I mine øjne er det tydeligt, at "quizmasteren" bare har skrevet spørgsmål af fra kalenderen.

Jo, altså quizmasteren skriver den med AA's fødselsdag, og ved næste spørgsmål sletter han bare datoen og sætter en ny ind. Han glemmer helt at han også skal slette årstallet og sætte et nyt ind.

65

(10 svar, postet i Donaldisme)

Solens Søn skrev:
asterix skrev:

Desuden synes jeg at Solens Søn er fantastisk!

Mange tak wink

Mente historien, men du er da også fin nok smile

66

(10 svar, postet i Donaldisme)

Jeg kan rigtig godt lide den Rosa-historie hvor de kommer tilbage til Trallalla. Desuden synes jeg at Solens Søn er fantastisk!

Jeg synes det lyder godt med et junior-blad, for det må vel betyde at de hæver standarden i det normale samtidig, og fjerner legetøjet.

68

(9 svar, postet i Donaldisme)

Jeg har ikke noget imod kopierne. Det er dejligt at man kan få fat i nr. 1 uden at skulle betale 2-3000 for det!

69

(10 svar, postet i Donaldisme)

Jeg er mest læser. Jeg abbonerer ikke, for der er ting jeg ikke vil have (DVS. der er ting jeg hellere vil have end andre)... Jeg køber hvad jeg har lyst til at læse, men jeg vill egerne have alle jumbobøgerne.

70

(67 svar, postet i Donaldisme)

En masse Barks - helst de kendte og bedste. Kunne især godt tænke mig Jul på Bjørnebjerg. Der ville nok være et ret stort marked for det, da det åbenbart er meget svært at få fat i Carl Barks bedste (for den sags skyld: GENOPTRYK DEN!).
I må meget gerne holde fast i Rosa-historierne og X-Mickey. Drop opgavehæfterne.
I stedet for de ret kedelige historier der er med ud over Rosa i de blade kunne i genoptrykke noget Paul Murry, Barks, Scarpa osv.
Jeg ville meget gerne se nogle virkelig spændene Mickey Mouse historier, med et overraskende mysterium - som f.eks. Sachortortemysteriet i jumbobogen "Fuldmåneskyggen".

71

(3 svar, postet i Donaldisme)

oledamgaard skrev:

Historien hedder Enden er nær og er skrevet af Pat og Carol McGreal og tegnet af Fecchi. Der er ingen trykte credits i bogen.

http://coa.inducks.org/s.php?c=D+2008-208

Tak for det!

Og Basserne er også nogle gode avis-striber - apropos basserne kan Basse-bogen "Sådan" anbefales varmt!

73

(26 svar, postet i Donaldisme)

anden skrev:
Jonas And skrev:
anden skrev:

Læste den på under to timer big_smile

Wow - fedt nok! big_smile

Jeg elsker temabøger- sluger dem i et hug!

Ja - dét her var en god en! Skød mig også igennem den på et par timer...

74

(6 svar, postet i Donaldisme)

I jumbobøgerne kan jeg bedst lide Mickey (for det meste). Jeg synes Ander-historierne ligner hinanden mere og mere, og bliver kedelige i længden. Til gengæld er Mickey-historierne meget forskellige fra hinande - f.eks. er der en historie hvor han hjæper Sorteper med at slippe ud af fængslet! Så i jumbobøgerne foretrækker jeg Mickey.
I AA&co. er Mickey ikek så meget med, og det er kun Murry og Gottfredson der laver rigtig gode historier med ham, så der foretrækker jeg Anders.
I filmene foretrækker jeg Anders, fordi de er hylende morsomme.

75

(6 svar, postet i DDF(R))

Jeg læste lidt anmeldelser på DDFR, men mærkeligt nok var det nyeste fra 2008. Det fik mig til at tænke på, om I er holdt op med at lave anmeldelser, eller om I bare er langt bagefter med tiden?