Var det ikke de forskellige premiums, der skulle sendes til backerne først? Mener da ikke, de tidligere har fastsat en dato på selve release af bogen, men jeg kan sagtens tage fejl. Du kan da i det mindste trøste dig med, at bogen rent faktisk bliver til noget, nu hvor den er hos trykkeren.

Ingen anelse, men jeg kan da finde ud af det. :-)
Jeg havde egentlig skrevet noget om, at Patrick og Shelly ikke kan holdes ansvarlige for danske toldregler mv. MEN I har jo efterhånden ventet længe på jeres ting, så lad mig i stedet tage "hjælpehatten" på. Jeg tilbyder derfor, at alle herinde kan få tilsendt deres premiums til mit galleri (så I sparer importmoms mv.). Hvis I skulle være interessede i dette, bedes I sende en mail til info@disneyanaplus.com med angivelse af navn, adresse samt hvad I skal modtage fra Blocks. Så skal jeg nok få det videresendt/videreformidlet til jer her i DK, når den tid kommer.

Ja, tre års forsinkelse er meget, men det er nu ikke værre end så mange andre Kickstarter-projekter. Op med humøret, Odgaard, i det mindste får vi da en fed release-event ud af det på dansk jord.

http://www.frostlings.net/blog/

Update fra Patrick i løbet af de nærmeste par dage. Han har gjort billeder mv. klar, så hold øje med Frostlog.

Pris?

Fra Patrick: "Planning on sending out a Frostling update with lots of pictures very soon. I want it out soon too!". Som jeg forstår det, er alle siderne færdigtegnet, så nu er det "bare" et spørgsmål om det rent trykketekniske.

Mit galleri har godt nok booket en stand på messen, men jeg må da indrømme, at det er lidt et skud i tågen ift. målgruppe og andre udstillere. Nu bliver det prøvet af, og så må vi se, hvad  der sker :-).

9

(5 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg kunne godt være interesseret  i  Joakim Von And - Her er dit liv afhængigt af bogens stand og pris.

$15.000....jøsses da! Og lad os så lige få det helt på det rene: Disse effekter var ikke del af den stort anlagte Carl Barks Estate Auction. Derimod hører de til blandt de mange "andenrangseffekter" som Jerry Weist efterfølgende smed på Ebay. Der er altså tale om ting, som auktionshuset har vejet og fundet for lette (ud fra et investeringsmæssigt synspunkt). Nogle af disse ting blev faktisk solgt for rigtig mange penge på Ebay, men langt de fleste gjorde ikke (herunder dette lot med kørekort etc.).

Patrick er på San Diego Comic Con i øjeblikket, men han rykker trykkeriet for en mere specifik produktionstid, når han kommer hjem, så vi kan få meldt en mere specifik release-dato ud.

Hov hov, hvorfor skal Patrick og Shelly nu blandes ind i det her Don Rosa-halløj ;-).

Så vidt jeg er underrettet, er alle sider nu færdigtegnet. Patrick er nu i gang med diverse småting ift. layout etc. inden bogen sendes i trykken. Jeg forstår godt, at ventetiden for nogle begynder at være lige lovlig lang, men Patrick er (desværre??) en perfektionist, så han insisterer på at gøre det ALTING så godt som overhovedet muligt. Bogen skal nok blive klar, og eftersom han kommer på lidt af en Danmarskturné til næste år (pt. København - Randers - Århus), vil det være afsindigt dårligt for forretningen ikke at have den klar til den tid.

Det er desværre ikke et Carl Barks-motiv. Ligner noget standardproduktion fra Disney-koncernen. Nu bliver jeg lige en anelse selvpromoverende, men jeg har en betragtelig mængde Carl Barks-kunst til salg i mit galleri (www.disneyanaplus.com). Du er velkommen til at kigge på hjemmesiden og kontakte mig, hvis noget kunne have interesse (der skulle gerne være noget for enhver smag og i enhver prisklasse).

Har du et link til billedet, eller kan du uloade det herinde. Så skulle det ikke være det store problem at fortælle dig, om det er af Barks eller ej :-).

Har først set dit indlæg nu. Har skam chattet med Patrick næsten dagligt de seneste uger, og han har i dag lavet en opdatering på Frostlog, hvor han også forklarer lidt om årsagerne til forsinkelserne. I mine øjne er han lovlig undskyldt - er ikke småting der er sket i familien i den seneste tid. Og så ikke mere snak om, hvorvidt Frostlings bliver til noget eller ej - fpr nu er den tæt på! Patrick er den bedste og mest reelle kunstner og tegneserietegner, jeg kender, hvilket også er grunden til, at jeg personligt har lagt mere end 100.000 kr. i Frostlings til dato. Og til alle jer der har bestilt en bog, vil jeg anbefale jer at læse hans opdatering...der er en lille bonus i vente pga. den ekstra ventetid :-)

Projektet skal nok blive færdiggjort, og økonomien holder:-). Du har dog helt ret i, at kommunikationen skal optimeres på evt. fremtidige projekter - især når deadline overskrides så meget som i dette tilfælde.

Der kommer en status fra Patrick og Shelly inden så længe - for det har jeg bedt dem om. At gå helt fra september til februar uden nogen opdatering, er simpelthen for lang tid. Jeg ved dog, at Patrick knokler hårdt på at få de sidste sider færdiggjort, men når han insisterer på at tegne op mod 3000 Frostlings på én side, så går der jo lidt Don Rosa i den så at sige. Det tegner lovende for detaljerigheden, men det koster også på tidskontoen. Der har desuden været nogle helbredsmæssige problemer i Patricks familie som også har kostet ham noget tid (da han skulle agere transport til og fra læge/hospital). Anyway, alt dette skal I jo høre fra hestens egen mund og ikke 'blot' fra hans gallerist, så jeg rykker ham lige igen, så han kan lave en update på Frostlog. Købte desuden ret stort ind af de bedste Frostlings-sider hos ham så sent som i går, således at der kan holdes en stor Frostlings-release hos galleriet i Randers, når bogen er klar, samt når han gæster galleriet igen i 2017, hvor vi laver både en Disney-event og en Frostling-event.

19

(18 svar, postet i Donaldisme)

"Grumpy" er spot on! Og med "It has been reduced to something to be bought and sold which is the only value an idiot like the comic-slabber can understand with his limited intellect" går Don efter min mening langt over stregen. Han er en populær herre, men når han laver sådanne stunts, falder hans værdi som Andeby-ambassadør ganske markant. Han burde holde sig for god til at udtale sig og agere på denne måde.

20

(18 svar, postet i Donaldisme)

Jeg forstår godt, at samleren undrer sig/bliver frustreret. Moral er godt, dobbeltmoral er....oh well

Hvad forlanger du for:
Animal Quackers
U$ in Color
After Carl Barks

Nu følger jeg ikke selv med på Frostlog, men det er ikke 5 dage siden, at Patrick viste mig nogle nyligt færdiggjorte originalsider til historien som var/er tiltænkt til upload på Frostlog, Facebook mv.
Så er er altså stadig gang i projektet, og grunden til, at det ikke er færdigt endnu, har intet at gøre med distræthed mv. Sagen er den, at den gode Hr. Block går særdeles grundigt til værks med hver enkelt originalside. Det er hans intention, at hver enkelt side i historien skal kunne fungere som et selvstændigt stykke akvarelkunst...og sådan noget tager tid grundet de mange detaljer. Blocks er ikke platugler, men de har meget at se til og gang i mange projekter (ikke mindst takket være undertegnede). Hvis I fremadrettet gerne vil have opdateringer om projektet, men ikke kan få det via Frostlog, mails til kunstnerne eller andet, så er I velkomne til at skrive til mig (info@disneyanaplus.com). Så skal jeg nok få  hevet nogle opdateringer ud af dem.

23

(10 svar, postet i DDF(R))

Jeg vil godt byde på dem, men det skal vel ikke foregå herinde, eller hvad?

24

(15 svar, postet i DDF(R))

Jeg kommer (naturligvis) også. Mit medlemsnummer kan jeg ikke huske på stående fod.

25

(4 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg kunne godt være interesseret i Den Store Anders And og
Joakim Von And her er dit liv. Skriv evt. til mig på info@disneyanaplus.dk - så kan vi sikkert godt lave en fair handel.