651

(29 svar, postet i Donaldisme)

hej alle
uhh.. godt spørgsmål
min er nok æhh...
1. don rosa (så detaljerige)
2. carl barks
3. vicar (lidt sjovt men jeg kan lide hans øvrige andeby-borgere. og hvis jeg ser en historie ved jeg om det er ham eller ej)
4. paul murry (min nr. 1 til mus)
5. marco rota
6. tony strobl

652

(51 svar, postet i Donaldisme)

så er det nok mig..
jeg var 6 år og jeg havde lige startet i skole. selvom jeg gik i 0. klasse kunne jeg faktisk læse men det var ikke det man råber hurra for.
en dag ville jeg vise min mor hvad jeg kunne læse. jeg hev et anders and blad frem. og begyndte at læse..
jeg læste første side og syntes at det var nogenlunde sjovt..
men det var det jo på en måde ikke når man kun har læst en side(:

men en sommer-dag da jeg var otte. jeg var lige stået op og gik ind på mit værelse og fandt et helt uåbnet aa & co. jeg hev det op og så det fantastiske legetøj der var i. jeg rev det op og legede med legetøjet..
men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre med aa & co bladet fra 2001(:
jeg satte mig i min seng og begyndte at læse og der var faktisk en ret god historie (det var en vicar) jeg syntes den var god. jeg læste hele bladet og efter den dag købte jeg en gang om månedet. min far syntes det var en god ide med et abbonement  og sådan et fik jeg så. men efter den dag jeg fik abbonenementet legede jeg kun med legetøjet af en eller anden orsag. nogle måneder efter mit abbonement var slut kom min far hjem med en jumbobog. den hed "stakkels onkel anders" jeg læste den og frem over købte jeg dem konstant. idag nu sidder jeg med 113 jumboer.

som ni-årig en sommer snakkede jeg med min far om da han var barn. han fortalte mig at som 12-15 årig solgte han tegneserier. og at havde hele værelset fyld med det. det hed "action comics " og efter den dag blev jeg imponeret rigtig meget af anders and & co blade men som 10-årig kom jeg til fantask og blev skuffet de havde ikke de gamle aa & co mere.
dem havde pegasus overtaget. men jeg skaffede en sjat tegneserier inde hos fantask. lidt efter tog jeg til pegsus og købte en masse gamle som jeg blev glad for. og nu hvor jeg er 11. år har jeg et helt værelse fyldt med blandt andet.. gamle aa, gamle basser, komplet hall of fame og over 1000,- anders and blade. jeg har så mange tegneserier at det vil tage to timer at skrive det her, håber i læste det

653

(16 svar, postet i Læsernes egne tegneserier)

jeg ved ikke hvor man kan læse den:)