finecomics skrev:

Hej er interesseret i din samling, og har lige forsøgt at sende dig en mail, men kan åbenbart ikke lade sig gøre. Hvad er evt dine kontaktoplysninger er ?

Hejsa , du kan skrive til odgaard1@gmail   .  com  fjern selv ekstra mellemrum ;-)

Jeg tænker på at overveje at sælge min samling, den står bare på hylden og fylder, og planen er jeg inden for den kommende tid skal renovere og dermed flyttet samlingen.

Det mest spændende er nok allerede solgt, men der er dog stadigvæk en del.

Anders And & Co 1965-2000 komplet
Måndeshæfter komplet
Ekstrahæffter komplet
Anders And ekstra op til ca 2003
Stålanden komplet
og lidt diverse

Nogen der kunne være interesseret i et samlet køb eller skal man igang med at splitte det op?

Jeg har vedhæftet et gammel billed af samlingen. Lad være med at spørge om komplette serie i ser på billedet, som ikke er nævnt, de er solgt ;-)

Og jeg ved godt at forum er lukket ned, er heller ikke lige interesseret i en masse useriøse henvendelser endnu :-)

Niller3609 skrev:

Var det ikke de forskellige premiums, der skulle sendes til backerne først? Mener da ikke, de tidligere har fastsat en dato på selve release af bogen, men jeg kan sagtens tage fejl. Du kan da i det mindste trøste dig med, at bogen rent faktisk bliver til noget, nu hvor den er hos trykkeren.

We feel we have things well enough in hand to put a firm shipping date forward for the books. We are going to leave a bumper of time to make sure we can make the date though. We have scheduled a number of release events for May, 2018 including a grand party in Denmark.

We are setting the regular and deluxe books shipping date to backers on March 13th- which also happens to be Patrick, and Donald Duck's birthday. We will be reviewing everyone's orders, and we may contact you if we have any questions about your order in late August.

Dette er fra lidt længere oppe i denne tråd. Men det blev sjovt nok heller ikke overholdt selv om han skriver at de har en "bumper" for at være på den sikre side :-(

Nå, men hvad er det for noget  grand party i Danmark? Det må man jo kunne sætte som en absolut sidste dato for at bogen gerne skulle dukke op ?

Det her virker sgu godt nok amatør agtigt, Update er nu at bogen er ved trykkeren? Denne meddelse bliver udsendt på dagen hvor bogen skulle sendes ud til backerne ????

Nu nærmere vi os, hvordan ser det ud med levering og evt. postdanmark dumme bøde for import af varer med en værdi på over 80,-. Gør de noget aktivt så vi slipper for det?

Niller3609 skrev:

Ja, tre års forsinkelse er meget, men det er nu ikke værre end så mange andre Kickstarter-projekter. Op med humøret, Odgaard, i det mindste får vi da en fed release-event ud af det på dansk jord.

Satser på en stor fed fest med ALT betalt ;-)

Sidste nyt, de giver den sgu næsten lige et år MERE inden bogen lander????

We feel we have things well enough in hand to put a firm shipping date forward for the books. We are going to leave a bumper of time to make sure we can make the date though. We have scheduled a number of release events for May, 2018 including a grand party in Denmark.

We are setting the regular and deluxe books shipping date to backers on March 13th- which also happens to be Patrick, and Donald Duck's birthday. We will be reviewing everyone's orders, and we may contact you if we have any questions about your order in late August.

benadikt skrev:

Altså 709 norske kroner. Hvis den bliver fortoldet, bliver det vel en dyr omgang?

Jeps, så han får da også lov til at beholde bogen, synes bare det er noget underligt noget at hæve pengenem også en uge senere bede om flere

emilbd skrev:

Tak jeres gode svar.

Jeg fandt den norske bog på denne hjemmeside

http://www.tronsmo.no/bok/200000119447/ … _TEGNINGER

Fantastisk, at den er på norsk. Det er til at læse smile  Jeg så også, at der i 2016 er kommet en ny udgave af "Her er dit liv, Joakim" på Norsk. Den koster omkring 700 kr inkl moms, told og importgebyr.

Jeg købte denne d. 21/1 da de havde den på tilbud til 399,-  + porto 110,-

Pengene blev hævet på min konto d. 26/1.

Idag d 31/1 skriver de til mig at bogen ikke kan sendes som brev, men kun som pakke, og jeg skal derfor betale 200,- mere?

Nu kender jeg ikke reglerne i Norge, men i Danmark må man IKKE hæve pengene for varen er sendt, og det kan da ikke være kundens problem at butikken ikke har styr på porto satser og størrelse på deres bøger?

Skal vist snart forbi Randers og dele lammer ud til Niels ;-)

11

(5 svar, postet i Seriemarkedet)

Det byder dem sgu da selv op, presser de allerede afgivne max bud

12

(10 svar, postet i Seriemarkedet)

Det er ikke ret meget tingene bliver solgt til, er priserne så lave for tiden?

http://www.lauritz.com/da/auktion/ander … /i4153381/

http://www.lauritz.com/da/auktion/walt- … /i4153274/

Man kan så også sige at lauritz ikke aner hvad de sælger, Den store Anders And er nederst i bunken og Don rosa er ikke nævnt i den anden auktion

Fik boksen i dag, den er noget bette i det. Hvor mange er der udkommet og hvad er der planlagt?

Kan godt være denne er omtalt før, men kunne ikke lige finde noget, er det en ny serie eller en single udgivelse?

http://www.fantagraphics.com/scroogeboxset1/

Har lige bestilt den ved cdon til 149,- men nu er den væk, så enten havde de kun 1 eller så bliver jeg snydt for den.

15

(11 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg havde også spurgt til porto her i tråden, men da der ingen svar kom, bød jeg 1500,- for begge bokse via mail og bød derved over dit bud på de 700,-. Frank tilbød så den ene boks til 700,- da den anden var solgt.

16

(11 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg købte #2 for 700,- plus porto den anden var solgt :-(

17

(11 svar, postet i Seriemarkedet)

De er solgt

18

(11 svar, postet i Seriemarkedet)

Hvor meget render porto op i for sådan 2 bokse?

Smid billeder op på en eller anden billed tjeneste og link så til dem.

Er ikke helt med på hvad der er bedst pt, men man kan vel både dele via dropbox, google drev eller bruge imgur, imageshack eller hvad de nu hedder alle sammen

20

(7 svar, postet i Seriemarkedet)

Tror da ikke der bliver solgt noget som helst på qxl, som du selv skriver er deres nye design da umuligt at finde ud af.

Det er røv og nøgler værd :-(

De bliver vel solgt for helt ned til 5000,-

Der er et til salg på qxl for tiden til 6500,- igen bud, og mener da det har været der i et stykke tid. Der er en del på dba til omkring 9-10k, men tror ikke der bliver solgt nogen der. Så alt i alt har det været en bedre investering end OW bunker aktier, men eller en del penge ud af vinduet ;-)

22

(2 svar, postet i Seriemarkedet)

En del af bøgerne kan stadigvæk købes til 99,50 spritnye hos Faraos cigarer, mulighed for fri fragt er der også.
http://www.faraos.dk/Comic/Katalog/DK-C … ll-Of-Fame

23

(7 svar, postet i Donaldisme)

Jeg mente logoet på forsiden hvor der står "Anders And & Co." ville gerne have haft det på min postkasse, men har valgt en anden, da jeg ikke kunne finde den.

24

(7 svar, postet i Donaldisme)

Hvilken font er overskriften på Anders And & co skrevet med, og hvor kan den hentes på nettet?

Kender ikke til hvordan sådan en indsamling normalt forløber sig, men er da ikke imponeret over den tilslutning der er til projektet.

Der er åbenbart også kun 28 der har opfattet muligheden for at lave røveri ved højlys dag, og få fingrene i en limited, nummeret og signeret bog.

Også synes jeg måske endda at pledge #4 lyder bedre, da man der får en bog nummeret og limited til det antal der støtter lige nøjagtig denne pledge.

Jeg har selv lige hævet mit støttebeløb med $85 for en pledge til #3 og 2 stk #4 + den der art poster man får med for at støtte med mere