1

(1037 svar, postet i Donaldisme)

benadikt skrev:

Ifølge Seriejournalens oversigt fra forlagene skulle HoF nr. 22 udkomme den 5. maj. Er der nogen, der ved noget om den?

Det passer - den er udkommet.

Det er en Milton/Jippes hvis jeg husker rigtig.

2

(49 svar, postet i DDF(R))

Tak til alle for de rosende ord. Vi var glade for at have jer, det var rigtig hyggeligt.

Vi vil også gerne slutte os til koret og rose Sigvalds quiz. Den var lige tilpas.

3

(10 svar, postet i Donaldisme)

Det kan jo også være, at man af og til vælger at afbilde borgmesteren som en gris fordi at det er et dyr, hvis naturlige kropsform (den runde mave og det store hovede samt de komiske, små ben) passer godt til det klassiske karikaturbillede, man gerne har af en borgmester. Jeg tror altså, at det er en meget gammel tradition, der ikke kun refererer til symbolikken i, at politikere er nogle svin, men også at borgmestre - også i virkeligheden (men nok mere i gamle dage) er sådan nogle rimeligt rundmavede nogen med masser af pondus.

4

(15 svar, postet i Donaldisme)

Hans skrev:
arielblirup skrev:

Jeg fatter til gengæld ikke, hvorfor det er blevet censureret væk. Så slemt er det da ikke?

Jo, for amerikanerne er det. "Political correctness" og alt det halløj, som forlængst har taget overhånd. Det er samme historie med censureringen af visse Barks historier...

Ja... Amerikanerne er simpelthen bare for meget ind imellem...

5

(15 svar, postet i Donaldisme)

Jeg vil nu mene, at det ikke er tilfældigt, at hovedet ikke er ens på de to billeder.

Jeg fatter til gengæld ikke, hvorfor det er blevet censureret væk. Så slemt er det da ikke?

6

(40 svar, postet i Donaldisme)

All-And: Ja, det vil jeg også mene.

7

(14 svar, postet i Donaldisme)

All-and: Deres argumenter for at putte ham på var vist også lidt tvivlsomme. Kan ikke helt huske, hvordan det var, men det står på forbes.com.

8

(40 svar, postet i Donaldisme)

Arh, jeg vil nu mene, at en fantasillion er højere end både en utallion og en mangillion.

9

(14 svar, postet i Donaldisme)

Ja, det er jeg fuldstændig enig i! Fatter ikke, hvor de har det mærkelige tal fra. Den mest korrekte kilde må vel være Barks, og så vidt jeg ved, er det tal Rosa bruger et, han har fundet i en Barks historie, altså må det jo være rigtigt nok. Under alle omstændigheder har han i hvert fald langt flere penge end nogen anden af de forskellige kandidater, idet han jo i hvert fald har flere fantasillioner kroner, dvs. et tal, som er så højt, at det ikke engang "findes i virkeligheden".
Vi kan diskutere, hvorvidt julemanden bør være med på listen, men hvis han er, bør han i hvert fald være den ENESTE, der står over Joakim!

AC skrev:

- spørg enhver uddannet tegner, fra en tegneskole eller fra et studie - det er ikke sådan man laver cirkler - jeg tror ikke vi kan finde andre AA-tegnere der bruger skabeloner - de tegner sandsynligvis med frihånd - det indbefatter også vor fælles ven Robert Klein.

Nu er jeg tilfældigvis uddannet tegner, så jeg kan tillade mig at sige, at du tager fejl. Der er intet "ulovligt" i at bruge skabeloner som tegner. Det er et spørgsmål om, hvilket udtryk man ønsker. Der findes lige så mange stilarter/måder at tegne på som der findes mennesker (faktisk flere, for mange kan tegne på mere end een måde, mig selv inklusive), så der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, især ikke, når man snakker tegneserier. Der findes kun forskellige stilarter.

11

(112 svar, postet i Donaldisme)

Solens Søn: Nå, det vidste jeg ikke.

Benadikt: Nå, så firs kroner da! Men det er stadig en så latterligt lille besparelse, at den er ligegyldig! Enten skal det være en ordentlig besparelse, eller også skal de lade være. De skal ikke sidde og reklamere med, at "den koster KUN så og så meget, og bestiller du her, får du den ENDNU billigere!", som om at man nærmest får den kastet i nakken, hvis man bestiller den der. BAH, HUMBUG! Siger jeg!
- Og så får de den jo i øvrigt også til at se endnu billigere ud end den er, ved at skrive en pris, og så bagefter liiiige tilføje: "nårh, ja, PLUS porto 75 bananer!" Helt ærligt! Det var da bedre at skrive den reelle besparelse og så skrive, at portoen var gratis, så man ikke føler sig så snydt.

13

(30 svar, postet i Donaldisme)

Ahem, Solens Søn. Dit sidste indlæg hører ikke rigtig hjemme i denne debat. Hvis du gerne vil tale om det, må du enten finde en debat, hvor det passer ind, eller hvis der ikke er det, så oprette en ny tråd.

Ja, hurra! Man kan spare "hele" 75 kr. Det er f****** ikke den store besparelse ud af 1499,- ! - Plus man risikerer at få en skadet, så man skal til alt det bøvl med at sende frem og tilbage.

15

(90 svar, postet i Donaldisme)

Kære skandinaviske brødre, vil I ikke være søde at skrive her, hver gang en ny plakat kommer? Jeg får nemlig min svigermor, som bor i Norge, til at købe dem for mig, men jeg skal jo lige vide, hvornår jeg skal bede hende om at købe dem.

Jeg synes nu personligt, det ville være rarere at få dem i plakatform, uden alt det der kalenderpjat.

17

(12 svar, postet i Donaldisme)

De læser vist ikke rigtig tegneserier i England. I hvert fald ikke Disney-tegneserier. Det gør de i øvrigt heller ikke i Irland.

18

(112 svar, postet i Donaldisme)

Min redaktør siger, at de har udeladt teksterne pga. pladsmangel (!?), men han sagde også, at de vil forsøge at finde noget andet at bruge teksterne til, så vi må jo bare vente og se, om der kommer noget.

Jeg har spurgt en af mine redaktører, og det eneste han ville sige var, at vi ikke bliver helt snydt.

The Art of Walt Disney er en slags opslagsbog over vigtige Walt Disney produktioner og har været udgivet siden 40'erne. Jeg mener, den første er fra omkring '45. Den er så blevet genudgivet med jævne mellemrum for at få alt det nye med, og i dag mener jeg, den bliver udgivet hvert eller hvert andet år.
Den første udgave indeholder derfor ikke nær så meget som den nyeste, men den er naturligvis den mest kostbare at erhverve sig.

21

(29 svar, postet i Donaldisme)

Det er muligt, vi taler om to forskellige typer papir.

22

(26 svar, postet i Donaldisme)

Min mand siger: Andeby ligger hvor dit hjerte er. Smukt, ikke?

23

(3 svar, postet i Donaldisme)

Nej, det er godt nok ikke verdens kønneste Anders.

Hvis man i stedet går ind på den italienske disneyside er her en noget bedre vejledning til at tegne Anders - og Mickey og Minnie. (Dog kun ansigtet. I gamle dage mener jeg, de havde hele kroppen med.)

http://www.disney.it/Publishing/Topolinomagazine/

Gå ind under "Mondo Topolino" og derefter "Topoartisti".

Der kan man se, hvordan "os professionelle" gør det. Den kan også bruges, selvom man ikke forstår italiensk, selvom jeg vil sige, at den stadig ikke er en perfekt løsning. Hvis der er interesse for det, vil jeg gerne, når jeg engang får tid, lave en ordentlig vejledning og lægge den op her.

24

(29 svar, postet i Donaldisme)

Når I siger genbrugspapir, så går jeg ud fra, at I mener mat, brunligt-gråligt papir, ikke?
I så fald vil jeg sige, at godt nok er det da lidt tykkere papir, men til gengæld bliver billederne jo ikke lige så flotte og skarpe som på det nuværende, glatte og blanke papir. Det er måske nok lidt tyndt, men jeg har faktisk aldrig før tænkt over, om det mon var FOR tyndt. Men det er måske bare mig, der aldrig har haft problemer med at komme til at rive siderne i stykker?
Dog ville jeg som tidliger nævnt gerne have, at omslaget var lidt tykkere - men stadig i den glatte kvalitet, dog.

I øvrigt er genbrugspapiret garanteret billigere end det, de bruger nu, til gengæld er det tykkere og vejer derfor også mere, hvilket ville betyde at det vil være dyrere at sende, og de ville fylde mere. Jeg tror dog, den største grund til, de ikke bruger det er, som nævnt tidligere, at billederne ikke bliver ligeså skarpe, dels i stregerne og dels i farverne.

25

(112 svar, postet i Donaldisme)

Ja, man må sige, at en ting er, at de har valgt at undlade teksten, men at de ikke engang har skrevet, hvem der har lavet tegningerne er for mig uforståeligt. Det er jo ikke alle signaturerne, der er lige let læselige.

- Og som nogle andre nævner, så kunne man jo evt. fjerne den lille ekstra-tegning, der er under månedsnavnet for at gøre bedre plads til teksten. Jeg forstår det bare ikke. Jeg syntes ellers, det så fint ud, da jeg havde lavet den.