7276

(30 svar, postet i Donaldisme)

Læg mærke til hvordan de indenfor bare dette årtusiden har ændret bladets design to gange... - de prøver på et eller andet, men ønskehistorien kunne godt se ud til at være gået i sig selv. Jeg ved ikke hvor modtagelige de er på redaktionen, overfor fornuftige forslag - for med alt det uudgivne materiale der ligger kunne de sagtens gøre AE til et attraktivt blad, også for os der har læst AA de sidste 10 år - eller har bladene fra de sidste 50. Nu er jeg ikke selv særlig tilhænger af det hollandske materiale, men med det og så musene fra de gamle aviser kunne de lave noget godt - eller hvad med en genoplivning af OJ med brasiliansk (aldrig set) og italiensk materiale - der er nok af det - de behøver ikke sætte en ny produktion af serier i gang...

7277

(12 svar, postet i DDF(R))

Vildbjerg 14. februar 2005 (Nogle fejrer vist Valentinsdag i dag, men set fra et andsk synspunkt er det ikke en mærkedag)

Kære medlemmer

Hermed en nyhedsmail for at oplyse om, hvad vi i bestyrelsen for DDF(R) har gang i.

Vintermøde
Vi har haft et godt vintermøde, hvor en deadline der hedder 15. april blev fastsat for rappet 6. – Samtidig blev bestyrelsen genvalgt, med den ændring at posten som sekretær blev lagt på Næstformanden, hvorimod en post som redaktør betitles og gives til Thomas, der jo ifølge mange af jer gjorde et rigtig godt job med nr. 5.

Vinderne blev:
Lodtrækningen jeg annoncerede i nyhedsbrevet med det nummer har mange af jer deltaget i – og Birgitte, Hans, Charlie og Maria er vinderne af hovedgevinsterne. Til alle andre deltagere er der et puslespil med Barks-oliemalerie-motiv. Dette puslespil som jeg modtog i 50 eksemplarer fra vores tyske søsterforening er der stadig et restlager af. Så interesserede kan melde tilbage her.

Netaktivitet
Der er op til flere fora på nettet hvor nogle af jer fra foreningen deltager aktivt – f. eks. På seriejournalen, disneybasen og andebyonline – men hidtil har vi ikke haft en velkørende forum for selve foreningen – det er oprettet nu på ddfr.dk/forum og alle der har lyst er velkomne til at registrere sig som brugere så vi kan få nogle gode snakke over nettet. Over chat-servicen IRC er vi også nogle der for os nogle gode lange snakke – Læs mere på: http://irc.inducks.org/

Sommermøde
Planerne for sommermødet er foreløbig at det kunne være i Københavnsområdet – og i slutningen af juli, som vel er en tid der efterhånden lægger fast, så I der vil deltage sætter kryds i kalenderen. Vi snakkede til vintermødet om at de der har været med på at møde opdager kvaliteten i dette, og derfor holder ved foreningen – så det kan absolut anbefales at deltage på et møde. Jeg tænker på om vi efterhånden kan indlogere de hen ved 20 deltagere der nok vil blive til et sommermøde som dette privat – kunne man overveje et billigt hotel eller måske en spejderhytte (lejrbålshygge på grønspættemanér… tanken frister mig) – har nogle stedkendte mulighed for at undersøge dette?

Bøger
Husk at vores formAnd Søren i øjeblikket er forfatter til forordne i årgangsbøgerne for 1959. Samme Søren havde et par artikler med i AA&Co.’s medlemsblad Andeby-posten 1-2005. Selv glæder jeg mig til Hall of Fame 4 udkommer – her er forordene oversat til dansk af jeres undertegnede.

Med venlig hilsen den kombinerede kasserer og NæstformAnd, kasserer - ddfr.dk

(Rappets redaktør - rappet - ddfr.dk - formAnden - formand - ddfr.dk )

Skulle du som medlem af DDF(R) ikke være interesseret i fremover at modtage nyhedsmails (det er jo ikke fordi vi oversvømmer jer med dem - det er længe siden sidst...) - så skriv tilbage til mig, AC, så tager jeg dig af listen.

7278

(46 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg vil gerne af med alle mine grimme dubletter. Jeg har selv haft brug for dem, før jeg fandt nogle pænere - og i det de som sagt er grimme vil jeg absolut ikke have noget for dem - det kunne jeg ikke være bekendt. Jeg forestiller mig at de der kigger herind og ser et blad de mangler, i hvilken som helst stand, så kontakter mig og så finder ud af noget.
Hvis man så bliver så glad for de blade - indtil man selv finder noget pænere - kan man jo skænke et auktionspotentielt blad til foreningen ved næste møde - så der kan komme lidt penge ind på den måde. Jeg begynder at liste numre op senere i dag.

7279

(19 svar, postet i DDF(R))

Jamen halløjsa hvor er vi pludselig mange - og der skal endnu flere til. - jeg skal se om jeg ikke kan få sendt nyhedsmail ud senere i dag.
Hans, jeg skal forresten kl. 19.30 om til en gammel ven, som nu er kameramand og ejer af eget firma - han vil påtage sig at overspille det Barks-bånd, og han garanterer for at der ikke sker noget med det.

7280

(19 svar, postet i DDF(R))

Altså kontingent-forhøjelse, chat-kanal-info og forum-info ud med nyhedsmail? Det skal jeg nok få ordnet en af dagene. Jeg har forresten på opfordring lavet et lille oplag af et genoptryk af sommerrappet - der har været et par medlemmer der har spurgt efter det. Derudover har jeg også fået en lille portion Nafs(k)uriren hjem - det nummer der har Don Rosas tegning af Georg Gearløs oversættelsesmaskine på forsiden. Tænkte Rosa-fans måske kunne være interesserede.
Søren vil du oprette sådan en bytteafdeling eller laver jeg bare en ny tråd om det, eller?

7281

(19 svar, postet i DDF(R))

Udover os der nu har fundet herind - hvordan får vi så foreningens andre aktive medlemmer herind - decideret spamming er vi jo ikke interesserede i - men er der basis for en nyhedsmail inkl. opfordring til deltagelse her og på #ddfr på mirc?
Jeg ved heller ikke om det er konferencen her eller en hel ny konference der ville være interessant til at annoncere salg/foræring af blade?
På mødet glemte jeg nemlig en oplysning fra en herre jeg har snakket med - han har 9 mapper med blade fra 50'erne - det kunne jo nok være af interesse for en og anden donaldist (inkl. mig :-)

Men i hvert fald hej til Mathias, Sigvald og Søren - og et ps til Sigvald: Husk at logge dig ud fra et forum som dette når du bruger en pc der ikke er din egen :-) (Havde skrevet denne besked i dit navn - men nåede at logge ud osv. så der nu står mit navn ud for)

7282

(19 svar, postet i DDF(R))

Her fra NæstformAnden skal der lyde en stor tak til Søren for at have lavet dette lille forum, som forhåbentlig kan blive mødested for donaldister i foreningen.
Lad os understrege at det ikke er et ønske at udkonkurrere andre fora - vi vil derimod anbefale Andebyonline, Seriejournalen osv. - men dette forum er særligt bestemt for medlemsdiskussioner og relevante oplysninger ifm. møder osv.

Tak for et kanont vintermøde til alle deltagere.