51

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Nå, det lykkedes at komme igennem til deres i øvrigt rigtig gode kundeservice. Nu får bladet endnu en chance til næste mandag, og til en mere overkommelig pris: http://www.qxl.dk/pris/boeger-blade/teg … 712072406/

52

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg har prøvet at ændre startprisen til 500 kr., og slette mindsteprisen eller ændre den til 1000 kr. Men qxl's system er virkeligt dårligt og melder fejl, så nu har jeg sendt dem en mail. Selv det at kontakte kundeservice krævede adskillige forsøg!

53

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Er det fordi coveret er løst? Ellers er det jo kun småting, der er i vejen. Hvad vil du vurdere det til? Jeg fik at vide, at én fra Bruun Rasmussen havde vurderet det til 10-12.000 kr., men det er muligt det er helt hen i vejret. Jeg er bestemt ikke ekspert.

54

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Der er en uge til, at auktionen slutter, og der er endnu ikke modtaget nogen bud på nr. 1/1949 eller billedhæftet fra 1948. Er markedet ikke længere hvad det har været? Eller slår de interesserede først til i sidste sekund?

55

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg blev kontaktet af en ældre herre, der havde fundet gamle ting og sager på sit loft efter at have set foreningen i tv. Der var bl.a. et ægte og ret flot AA&Co. nr. 1 fra 1949 samt et Dansk Familie Blads Billedhæfte nr. 6 fra 1948. Så var der også lidt andre gamle serier såsom Knold og Tot, Blondie, Richs-albums m.m. Nå, jeg formidler et videresalg af disse herligheder på qxl:

AA&Co. nr. 1 fra 1949: http://www.qxl.dk/pris/boeger-blade/teg … 712072406/

Dansk Familie Blads Billedhæfte nr. 6 fra 1948: http://www.qxl.dk/pris/boeger-blade/teg … 712069450/

Knold og Tot m.m.: http://www.qxl.dk/pris/boeger-blade/teg … 712059390/

Richs-album: http://www.qxl.dk/pris/samlerobjekter/d … 712058440/

Blandet gøgl: http://www.qxl.dk/pris/boeger-blade/teg … 712057606/

sigvald skrev:

Merk at tegningen er fra 1972, med andre ord nesten tre årtier FØR 11. september!!!

Jeg tror ikke helt, jeg kan se sammenhængen...

57

(59 svar, postet i DDF(R))

deferimus skrev:

[...] - syntes der er lidt pinligt at Werner Wejp-Olsen er stavet som Werner Wjep-Olsen på forsiden af bladet.

Jeg havde af en eller anden grund altid troet, at han hed Wjep. Og fejlen blev ikke rettet inde i mit hoved efter af have læst artiklen, så jeg skrev Wjep på forsiden, fordi jeg troede det staves sådan. Æv.

58

(59 svar, postet i DDF(R))

Min kuvert havde også et stempel med "Porto berigtiget". Jeg håber da ikke, at strafportoen vælter økonomien. Og nej Sigvald, det er ikke trykkerens skyld. wtf?

Laila, fik du posthuset til at veje dem for dig?

59

(59 svar, postet i DDF(R))

Rappet landede også hos mig i dag. Ja, indholdet var mig en kende bekendt, men så kunne jeg jo nyde bladets fysiske form. Af en eller anden grund er papiret lidt grovere end normalt selvom jeg bestilte samme papirtype som jeg plejer (skulle jeg mene). Men den synes jeg nu ikke gør noget.

60

(48 svar, postet i DDF(R))

Alex-And skrev:

Og kommer der snart tidspunkt og dato for sommermødet?

Det bliver d. 26.-28. juli 2013 i Køge. Så kan du gøre plads i kalenderen. En officiel invitation bliver sendt ud til medlemmerne, når tiden nærmer sig.

61

(59 svar, postet i DDF(R))

sigvald skrev:

Men inntil da har du en jobb å gjøre.

Du kan være ganske rolig. Jeg har skam ikke tænkt mig at forlade posten før min periode er udløbet. Jeg siger blot, at jeg ikke genopstiller næste gang.

Tak for ordene, Bornholmer-anden og KS!

62

(59 svar, postet i DDF(R))

sigvald skrev:

Det gjelder bare å få tilrettelagt stoffet for utgivelse i Rappet.

Det kræver også tid. Rapper kræver en masse tid, og jeg har også indset, at jeg ikke har den tid mere. Det er også udelukkende derfor, at jeg ikke genopstiller til februar, hvor redaktørposten er på valg.

Hellevad skrev:
Solens Søn skrev:

Nej, man skulle besøge Vestforbræningen (som fx en skoleklasse), og så ville man få udleveret hæftet. Vestforbræningen har også været venlige at sende bladet til os samlere på vores opfordring.

Synes bare at nogen ambonnementer har sagt at de har fået det?

Det har jeg ikke hørt om. Kan nogen bekræfte dette?

Nej, man skulle besøge Vestforbræningen (som fx en skoleklasse), og så ville man få udleveret hæftet. Vestforbræningen har også været venlige at sende bladet til os samlere på vores opfordring.

65

(34 svar, postet i Donaldisme)

Meget interessant forskningssamarbejde mellem Akademiet og Københavns Universitet. Det næste må blive, at de to institutioner fussionerer - det er jo populært for tiden wink

Dette var i al fald en overraskelse for mig:

navn.ku.dk skrev:

Der findes flere vedholdende 'urban myths' tilknyttet Langtbortistan-navnet. Den primære er, at Sonja Rindom fik idéen ved oversættelse af en historie af den vel nok bedst kendte af alle Anders And-tegnere, Carl Barks, som i originaludgaven havde kaldt landet Farawaystan. Sandheden er imidlertid, at Langtbortistan-navnet ikke optræder i én eneste Barks-oversættelse, samt at Barks ikke i én eneste fortælling har brugt navnet Farawaystan.

66

(18 svar, postet i Donaldisme)

Asger And skrev:

Hvis bagsiderne er helt ens, altså uden den tydelige overvægt af blå, er det sikkert et tilfælde af blegning, dvs. bladet har ligget et stykke tid i sollys, hvilket bleger den røde og den gule farve. I nogen tilfælde har jeg set blade i butiksvinduer, hvor kun den blå farve er tilbage.

Men bemærk, at den røde farve i "Anders And & Co." og på den ene nevø er ens på begge blade, mens fx farven på sparegrisen er blegere på den ene. Dette tyder på, at forskellen skyldes noget i trykken, for ellers ville alle røde farve vel være bleget lige meget.

67

(59 svar, postet i DDF(R))

alex112 skrev:

Kan jeg have mulighed for at få rappet efter jeg blev medlem her for to uger siden?.

Når man melder sig ind, får man altid det nyeste nummer af Rappet. Jeg vil tro, at du både får nr. 20 og 21, eftersom nr. 20 var det nyeste nummer, da du meldte dig ind. Men det kommer an på hvilken periode, du har betalt for. Spørg kassereren smile Men du får med sikkerhed nr. 21!

68

(59 svar, postet i DDF(R))

Det er med glæde, at jeg kan annoncere, at Rappet 21 netop er sendt i trykken! Hurra! Så kan der ikke gå mange uger, før bladet havner i jeres postkasser!

69

(7 svar, postet i Donaldisme)

Måske skal du også skrive i din artikel, hvilket format (højde x bredde) det originale hæfte har vs. kopierne. Så kan folk jo selv måle efter.

Ellers tak.

Nej, hvor sjovt! Det er jo det gode gamle Monty Hall-problem: http://en.wikipedia.org/wiki/Monty_Hall_problem Pointen er naturligvis, at uanset hvilken dør man vælger først, så kan det statistisk set altid betale sig at vælge om, når én af gederne/tyrene afsløres.

72

(35 svar, postet i Donaldisme)

S. Lüngell skrev:

Dyr kan da ellers tale i Disney-universet?

Det skyldes jo én af Stella anatiums mange særheder i forhold til vores egen kendte verden. På Stella anatium kan ethvert dyr ideelt set enten katagoriseres som et antropomorft dyr eller et "dyr-dyr" (findes der et bedre udtryk?). Mingo Marsvin, Pluto, Bernhard osv. er "dyr-dyr" eller "rigtige" dyr, som vi kender dem i vores verden.

Dog er der mange eksempler på, at dyrene i Andeby besider et såkaldt "theory of mind" - altså en slags erkendelse af, at andre væsner er ligesom én selv. Tænk blot på Jesper Fårekylling, der som Plutos samvittighed også i stor grad minder Pluto om, at andre hunde er ligesom Pluto selv. Dette er så vidt vides endnu ikke påvist hos "rigtige" dyr i vores verden. Hvor vil jeg hen med det? Jo, selv de væsner, vi betragter som stumme "rigtige" dyr i Andeby, er stadig mere menneskelige end i vores verden, hvor kun mennesket besidder "a theory of mind". Nå, det var egentligt bare en strøtanke...

Den anden gruppe, de antropomorfe dyr, tæller alle dem, der er menneskelige, dvs. Anders, Fedtmule, Mickey osv...

Med venlig hilsen,
cAnd.don. Søand

En Anders And-historie om sandsynlighedsteori? Lyder interessant!

74

(166 svar, postet i Donaldisme)

Av, av, av - det er jo nedgang over hele linjen!

75

(27 svar, postet i Donaldisme)

Rigtig godt. langt og varieret indslag!