Der er ikke skrevet til Daniel i dem.

Jeg regnede heller ikke rigtig med at der var nogle herinde der ville være efter dem, men mere om det ville være helt åndsvagt at sætte dem til 800 kr stk i den blå avis.

Her er billeder:
http://imgur.com/a/SpPoN

Hvad ligger niveauet på med sådan 2?

Jeg smider billeder ind senere, men de er begge i god stand, uden større synlige mærker, jeg ville selv vurdere dem til fine/very fine.

Der er budt 900 kr.

Der er budt 850 kr.

Den sælges fordi jeg simpelthen ikke har behov  for at det skal være original udgaven længere, men godt kan leve med at jeg bare har historierne i Hall of Fame bøgerne.


Standen vurdere jeg til at være fine grundet den også har en signatur fra en tidligere ejer.

Mindste prisen ser jeg gerne er 800 kr.

Jeg vil gerne lave en auktion som slutter d. 1 april, den er ikke kommet på DBA eller guloggratis endnu, men det kommer den nok hvis der ikke er tilstrækkelig interesse herfra.


http://imgur.com/a/NsfA7#0

Den er nu kommet på DBA og der er budt 800 kr.

6

(8 svar, postet i Seriemarkedet)

Det er kun de 5 første der er noget værd, hvis de er god stand kan du godt tjene en skilling ved at sælge dem individuelt.

Har du en 1. oplag Jumbobog nr 2?

8

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Hvad skal du have for resten?

9

(27 svar, postet i Donaldisme)

Don_And skrev:

nej, det ville de vente med til det var på plads, men de skriver når det er klar smile

Et cirka tidspunkt for hvornår de regner med at have det hele klar?

10

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg vil gerne byde 500 for det hele.

11

(12 svar, postet i Seriemarkedet)

Hvad er den generelle stand på dem?

Og hvor meget fylder de cirka i alt?

Jeg sprænger skalaen og siger 10 kr! smile

13

(72 svar, postet i Donaldisme)

Det er godt nok ærgeligt.. sad

Jeg er før blevet forsøgt snydt med DBA, efter det be'r jeg om billeder af den på gældende ting jeg vil købe, hvis de ikke vil sende et billede af tingen så køber jeg den ikke.

Men jeg håber du for løst det på den ene eller den anden måde.

14

(10 svar, postet i Donaldisme)

Hvad står de i?

Stefan skrev:
sigvald skrev:

Men det er også problematisk at det virker diskrimenerende overfor folk som ikke bruker nettbank.

Nätbank? Var det inte Paypal som skulle användas? Paypal-konto kan man väl skapa på bara några minuter, så det ska väl inte vara något problem? Dessutom kan man i många fall betala över Paypal med kort utan att behöva skapa något konto alls.

Nu nægter jeg jo at bruge Paypal af politiske årsager, så er det nu alligevel lidt irriterende at jeg ville skulle "diskrimineres" på grund af det.

Hans mener jeg nu stadig sagde det bedst med.

Hans skrev:

Jeg mener at alle bør stilles lige uanset om de har købt billetten på nettet eller ved indgangen. Alt det der med flere køer og fortrinsret er noget rod, hvilket jo osse blev bevist til fulde.
At man kan spare 13 kr. ved at købe sin billet over nettet er fint nok, men det bør så osse være det. Det bør ikke medføre at man oven i købet får særrettigheder i forhold til dem som betaler fuld pris ved indgangen.
Der er noget galt når man kan få mere ved at betale mindre. Det burde være lige omvendt, hvis der endeligt skulle være særbehandling.

Derudover ville Dyrmose forslag til næste gang være ganske gode.

Dyrmose skrev:

Skulle man gentage arrangementet, kunne det måske være en idé med tidsintervaller på festivalplakaten. F.eks. personlig tegning fra 10.00 - 11.00, herefter kun signatur eller lignende; men dette samt andre ideer kan man jo passende videregive til Anders formAnd, som opfordret.

Terry's kone fortalte at de var meningen fra start af at der skulle have været 2 køer, en til dem med paypal og en til dem der var mødt kl lort(mig), det ville så blive taget en fra hver kø af gange.
Det system havde været optimalt da man ikke ville smide dem der var mødt tidligt helt om bag køen og samtidig ville dem med paypal for en lille fordel..

Nej, systemet fungerede IKKE, der stod ingenting om at dem med forkøbte billetter kom først i køen, Jeg er ikke sur at Jeg kun fik autografer, Jeg er sur over at mig som havde siddet foran messen som nr 2 siddende kl 7.30 om morgenen bliver smidt bag 30-50 andre fordi de havde købt en billet på nettet.

Hold kæft jeg var skuffet, arrangørene fuckede op i det konstant, Don skal ikke bebrejdes for det, da han så synligt irriteret ud.

Kæresten og jeg havde siddet og ventet siden kl 7.30 om morgenen og så bliver Don stoppet i at lave flere tegninger ved personen før mig, jeg acceptere det bittert mens en svensk kvinde bag mig brokker sig VOLDSOMT meget, Don nægter hende men så kommer Terry og siger at det er okay hun får en tegning og så føler man sig lidt som den helt store taber der ikke fik en tegning fordi man ikke bitchede over det.

Det er en sursød fornemmelse man sidder tilbage med da jeg trods alt stadigvæk fik signeret mine bøger men måtte gå uden en skitse.

Misundelig mig, neeej da wink

Mener at have set en jumbobog Don Rosa havde signer, hvor han samtidig havde skrevet "I didn't draw this" eller ihvertfald noget i den dur.

Jeg ville hellere anbefale http://imgur.com/ da det er langt lettere, mere overskueligt og frit for reklamer..

Hvor tidligt vil i anbefale at man ankommer for at stå i kø, jeg vil ikke risikere at tage hele vejen til København uden at få Dons autograf og evt en tegning..

23

(30 svar, postet i Donaldisme)

siff 2 skrev:

godt køb.. er det til salg? smile

Du ved godt at man kan sende mails til hinanden istedet for at genoplive 4 år gamle tråde..

24

(190 svar, postet i Donaldisme)

sigvald skrev:

2.
AC, skal du, som seriøs samler, ha alle variantene?

Det kunne godt blive jævnt dyrt.

25

(10 svar, postet i Seriemarkedet)

Jeg vil forøvrigt være interesseret i Jumbobog nr 2 hvis den er i samlingen.