Ved i om det er nye stemmer der er blevet lagt på?
For jeg kender ham som lagde stemmer til de der tvillinge vaskebjørne, i den sidste version tongue

2

(28 svar, postet i Donaldisme)

Walter skrev:

Det kunne være et problem..

Må sige at jeg ikke selv ved så meget om det, men til et projekt syntes jeg nu ikke det er nødvendigt at skrive om hans skat`kammer..

Fokuser hellere på nogle andre ting som hans formue, og vidste du at det (stort set) var Joakim Von And der har gjort Andeby til en by?

Der er mange andre let tilgåelige punkter du kan fokusere på..

Ja, oprindeligt havde jeg også en dispotion med meget mere af den slags, men så kom min onde lære, og sagde at jeg fokuserede på de forkerte ting, og at jeg umuligt ville kunne lave et projekt kun om Joakim von And. Så hun bestemte at jeg kun skulle skrive om ting man kunne sammenligne med virkelige ting. Øv øv!

Jeg mener at i den historie af Don Rosa, hvor Bjørnebanden bliver fanget af pengetanken, at man ser noget til skatte kammeret? Desværre har min hundehvalp ædt det blad sad

3

(28 svar, postet i Donaldisme)

Jeg går i 8. klasse i Roskilde, og har projekt om Joakim Von And.
Der er nogle ting, som jeg ikke helt lige kan finde noget om, så tænkte at nogen her måske havde styr på det:

Hvad indeholder Joakims skattekamme bla? (gerne en kort fortælling om hvordan han fik det, hvis du ved så meget om det :] og  gerne et billede til.)

Hvilke eventyr har han været på, som er sket i virkeligheden ? (f.eks. bestiningen af mount everrest, tictanic, første (m)and på månen osv. ) Til det ville det være ekstra fedt hvis i kunne linke til nogle billeder, og længere forklaringer.

Skriv evt. på min mail: dududina@hotmail.com

Tusind tak på forhånd, for at hjælpe mig :]