Jeg var forbi, og tænkte at nogen herinde måske var interesserede - det er butikken ved Rådhuspladsen, der er tale om. De havde også Hall of Fame-bøger på tilbud, en enkelt Guldbog (hvilken kan jeg desværre ikke huske) og Carl Barks' Jul - men de to sidstnævnte var ikke til tilbudspriser.

No such luck - jeg er for langt fra civilisationen til at tjekke dem efter. Den amerikanske filial af Amazon nævner Guardians of the Lost Library i produktbeskrivelsen for bladet - og med samme cover som den britiske side, hvilket kun gør forvirringen komplet.

Jeg har længe gerne villet læse Don Rosas Guardians of the Lost Library på originalsproget, og fandt gennem pragtfulde inducks.org frem til at den er trykt i sidste års Uncle Scrooge #383. Mit problem er, at hverken coveret eller produktbeskrivelsen hos Amazon.co.uk stemmer overens med det fra Inducks:

http://coa.inducks.org/issue.php?c=us/US++383

http://www.amazon.co.uk/Uncle-Scrooge-3 … amp;sr=8-1

Altså må der være en fejl et sted, og umiddelbart lader den til at ligge hos Amazon. Mit problem er bare, om jeg får det rigtige blad hvis jeg bestiller det i linket? Nogen med erfaring i den slags, der kunne hjælpe? Er sådan nogle fejl almindelige?

Jeg byder gerne 7500.

5

(13 svar, postet i Seriemarkedet)

retro duckling skrev:

Er de okay at købe jeg mener er der copyright på dem eller sådan noget spørger bare er ikke ude på at starte en diskusion om noget.

Kender bare ikke meget til sådan noget.

Jeg ville da tro at Egmont har copyright til Taliaferros gamle striber. Og hvis de har er det temmelig ulovligt.
Men selvfølgelig, hvis Egmont ikke har fået fornyet deres copyright er striberne nok røget ud i public domain - hvor det er lovligt at kopiere dem.

De besatte det, og fik senere brugsretten til ejendommen. Men den mistede de igen da politikerne påstod at politiet ikke havde fået adgang til huset (hvilket politiet selv benægtede). Da de så ikke længere havde brugsretten solgte kommunen huset videre, og det er det de unge er utilfredse med. Hvilket de selvfølgelig også har grund til at være. Måden de håndterer de på er bare forholdsvis ekstrem.

Jeg har ikke læst historien, men det kunne da være at jeg skulle. Jeg kan nok få fat på bladet billigt gennem en af mine venner (synes kvaliteten er for ringe til selv at holde det).