Uh, den kan jeg godt huske! Den smagte godt. Så jeg har bidraget til dens sjældenhed!

2

(1 svar, postet i DDF(R))

Make Duckburg great again?

asterix d. 2. skrev:

Desværre ikke alligevel: https://www.facebook.com/egmontmedia/po … 4379597990

Der var skam blade, bare ikke AA.

4

(2 svar, postet i Donaldisme)

Den er god! Uden for kontekst er det også en rørende historie om en dreng og hans talende and.

Don Rosa skrev:

“Slabbing” a comic (or book) is exactly like shooting an endangered  bald eagle or panda bear and having it stuffed and mounted. Like a “slabbed comic”, the bald eagle or panda is then no longer of any value for which its creator intended. It has been rendered into an inert DEAD thing which no one can ever again appreciate for its true qualities that made it so wonderful in the first place. It has been reduced to something to be bought and sold which is the only value an idiot like the comic-slabber can understand with his limited intellect.

Det er en virkelig dårlig allegori. For det første kan man sagtens ''un-slabbe'' et hæfte, omend det er en smule besværligt. For det andet kan man sagtens læse de præcis samme historier i et andet blad, og der er derfor ikke på den måde tale om noget ''unikt som man frarøver verden'' som han fremstiller det. Og så for det tredje er det en meget barnlig ting at kalde folk uintelligente på grund af et andet verdenssyn. Jeg må indrømme at jeg har tabt noget respekt for Rosa.

Jeg har ikke selv nogle hæfter der er slabbed, men forstår sagtens hvorfor folk gerne vil.

Det ville være meget trist, men man ikke også se det som at de bruger lidt plads til at "sætte" et nyt motiv op? Vi finder under alle omstændigheder ud af det på et tidspunkt!

Det ville være meget trist, men man ikke også se det som at de bruger lidt plads til at "sætte" et nyt motiv op? Vi finder under alle omstændigheder ud af det på et tidspunkt!

Jeg mener at have set et lignende billede i en historie om Anders And. Så vidt jeg husker handler historien om en hunde-lufter park der bliver lukket og Anders som kaster sig ud i hård politisk aktivisme! Desværre kan jeg ikke huske mere omkring handlingen..

9

(6 svar, postet i Donaldisme)

pryds skrev:

Det ser for øvrigt ud til, at duckburg.dk-domænet er blevet købt af en anden i mellemtiden, omend vedkommende ikke ser ud til at bruge det til meget.

Ikke til andet end denne super skarpe politiske vittighed. ''Danmark er et tegneserieland
Til grin for dine egne skattekroner'' wink

Det var da på tide!

'' en svært alvorlig provokasjon fra dansk side mot våre amerikanske venner som i sin tid la ned store ofre i kampen mot det kommunistiske diktaturet i Vietnam ''

Hold nu op med den der arve-synds mentalitet. Vietnam er et land midt i et økonomisk-boom og ikke den uhyggelige diktatur stat som du tror den er. Og nej, det er ikke donaldisme. Kom tilbage når de outsourcer Andeby til Vietnam.

12

(10 svar, postet i DDF(R))

Lav en ny tråd på Seriemarkedet. Det er lidt forvirrende at det ligner der er ny post her.

Jeg tror også vi andre klarer den.

A.N.D.E.R.S.I.N.E. skrev:

AC og jeg er enige om, at der ikke er noget i vejen for at fortælle at vi er gået sammen om at købe Franks samling :-)
Vi er jo begge lidt crazy og har god plads, så det var oplagt for os at gå sammen om et køb!

Det er fandme smukt! Det er fantastisk når man kan gøre noget for hinanden, og perfekt at samlingen kommer i gode hænder!

ctk1 skrev:

Hej Jeg vil hører om du har nogle som jeg gerne vil købe først er der nogle Anders and blade fra 1960erne og 1970erne med indlæg og to hall og fame don rosa nr. 6, 9. og guldbøgerne med nummer 4, 5, 6, 7.  og så er der nogle gavehæfter nr. 52, 67, 68, 69, 73, 75 og mandelgave nr. 18, 1981. 1983, 1984, 1987, 1989. Jeg har samlet i knap 3 år. Jeg mangler to fra 1949 nr. 1, 2. og så mangler jeg et par særhæfter nr. 2-2010 den fra Føtex og dbu 2004 og Carl barks 2003. Jeg ved ikke hvordan den udkom. jeg vil blive glad hvis du bare kan hjælpe mig med et par stykker. MVH. Chris Kristensen Marienborgvej 8. lejh. 7.  8930 Randers nø
tlf. 40214047

Har du overhovedet læst hans indlæg?

Og det er en rigtig trist situation, håber du kommer godt i gennem det hele.

16

(16 svar, postet i Donaldisme)

God jul og godt nytår!

sigvald skrev:

Inge er et guttenavn. Denne kvinnen, Inge Nielsen, bør skifte navn til Inga som er jentenavn.

Nu bor vi heldigvis i Danmark hvor Inge er et pige-navn.

sigvald skrev:
Hans skrev:

Den sang og melodi var ikke lige min kop te.  Melodien virkede lidt ensformig, og da det handler om Joakim burde det nok have været en mand som sang og ikke en pige.

Kanskje AC kunne ta initiativ til en dansk nyinnspilling med Kim Larsen eller Olsen Brothers?

Puha, det ville nok gøre mere skade end gavn.

Jeg håber at du har det godt efter omstændighederne. Det må ikke være rart at vide at fremmede mennesker har rodet i gennem sine ting.

http://www.jamesedition.com/extraordina … ney-729198

21

(9 svar, postet i Donaldisme)

Det er en rigtig trist nyhed. Har moret mig meget over hans fortællinger da jeg var mindre og kan stadig grine af dem den dag i dag.

Et meget hyggeligt program! Fedt at høre Dan Turell læse op og sjovt (omend lidt uhyggeligt) at høre om da onkel Joakim blev offer for en ph.D opgave i halvfjerdserne.

23

(1 svar, postet i Donaldisme)

http://www.cracked.com/article_19021_5- … ously.html

Lidt til den humoristiske sans!

24

(4 svar, postet i Donaldisme)

http://www.cracked.com/article_20382_5- … fanpage%2F

Læs #4 for en lille grin! Anders And med post traumatisk stress syndrom? Måske!

25

(20 svar, postet i Donaldisme)

Don Rosa1000 skrev:

Tak.

Det er trods alt en tråd om Don Rosa autografer.

Men jeg har aldrig selv fået ervervet mig en. Desværre.