451

(21 svar, postet i Donaldisme)

AC skrev:

Hvor mange aktive brugere er der herinde? Hvor stor en del af AA&Co.'s købere er det. Mange af os tilhører ikke målgruppen som måske  får AA pga. legetøjet...

Mht. sider med irrelevante ting: så skulle du se WDC'erne fra USA først i 70'erne. Der var ofte 16 ud af 36 sider med reklamer... sidst i 70'erne og først i 80'erne var det bedre for historie-læserne - for da gad ingen længere reklamere i bladene, så der var kun 3-4 reklamer for egne udgivelser i bladene.

Ja, men nu gælder det vores egne danske blade smile Jeg ved at man i princippet kunne se forbi det, men jeg synes der er for lidt "Samler"-værdi i AA&Co... Og det skyldes at der focuseres for lidt på historierne og for meget på reklamer og legetøj.
På forsiden til et Anders And blad står der ofte med kæmpe bogstaver hvilket stykke legetøj der er i - men det kan vi jo se!!! Derimod ved vi ikke hvilke historier der er i - det præsenteres kun kort og småt i "Næste uge" og så en enkel lille reklame for en historie på forsiden.
Det er lidt sløvt! wink

A. And skrev:

Jeg synes nu 50 siders tegneserier for 19,50,- er en god pris..
Og det med vitser etc. kan jeg da ellers godt lide.

Nu koster de 22 kr. wink

452

(32 svar, postet i Donaldisme)

JAlbertsen skrev:

Dem jeg har nu er af en noget bedre kvalitet - men det er altså ikke nogle af de der dyre litografier.

Hvor får du dem fra? big_smile

453

(21 svar, postet i Donaldisme)

JAlbertsen skrev:

Er antallet af sider med serier ikke alligevel noget mindre i AA ekstra? Og er de serier de bringer ikke bare genoptryk fra AA&Co. i 90'erne?

Nemlig!

retro duckling skrev:

ikke for at sige det skal gå ud over mindre som godt kan lide gaverne, men de ville vel få ligeså meget ud af mere donaldistiske gaver siden de køber bladet for at læse om de kære ænder.

Netop! Bare det har en relation til bladet - og mere end bare et billede på tingen!

retro duckling skrev:

Så jeg syntes det kunne være en god ide at sende nogle mail´s ind til egmont

Hvor mange herinde er med på den? Hvis vi kun er nogle stykker kommer det nok ikke så langt, men hvis vi er en del der sammen skriver en mail til forlaget og kommer med gode og seriøse begrundelser så kunne man da håbe lidt..? smile

Støt kampen for et bedre Anders And blad! big_smile

454

(21 svar, postet i Donaldisme)

Hej alle jer der køber Anders And & Co.

Jeg køber det meget ofte selv, men er dødtræt af det plastik-ragelse der følger med. Det går hurtigt i stykker og er spild af plads på genbrugspladserne! Samtidig har AA & Co en masse underlige spalter som f.eks. "Rap nyt" der egentlig er en underlig ting at placerer i et sådanne blad. Hvis vi vil have nyheder kan vi da købe en avis!
Hvor er historierne efterhånden? Hvis vi tager de gamle blade var der jo faktisk stort set kun historier og en forside. I Dag er en kæmpe del af bladet fyldt med vitser, ligegyldige facts og mere af samme skuffe.

For at have et eksempel har jeg set på et tilfældigt af de nyere blade: Nr. 38 2007. Der er 64 sider i alt, men 14 af siderne er reklamer, vitser, præmieopgaver m.m.!!! 14 af 64!!!! Der er altså kun 50 sider til historierne og forsiden...
Når jeg køber et sådanne blad er det for historiernes skyld (Og lad nu være med at skrive "Du kan da bare lade være med at købe det" wink )... Jeg synes det er fint at vi får særtillæg, disneyplakater og disneyfigurer hvis det endelig skal være - BARE DET HAR EN RELATION TIL BLADET!!!

Med det før nævnte blad fik man en pruttepude med form som en hund!? Det har intet med Anders And og Disney at gøre! Og det er også for tyndt at give os en lommelygte med billede af Kim Possible og så sige at den er god nok!
Jeg mener at man burde gøre noget ved det big_smile
Det er jo lidt af et puslespil... For selvfølgelig skal det også gå op rent økonomisk. Og jeg så en mulighed for at starte en, efter min mening, interessant debat:
Hvad mener I om dette?
Og hvad tror I man kan gøre?


(Og lad os så håbe at nogle fra Egmont lytter med wink )

455

(61 svar, postet i Donaldisme)

Der er jo utallige stavefejl og mangler, roddet oppstilling, ikke til at finde rundt! Det er skuffende at have ventet så længe på sådan en gang makværk...

Cornelius Blisand skrev:
Donald Dof skrev:

- Hvad mener du gør hans historier så populære?

Jamen det er nok fordi han (lige som mesteren) er god til at finde på et plot der er fyldt med spænding, mystik, humor. Se foreksæmbel hans nyeste historie "Fangen ved sølvstrømmen" der er humor der hvor bjørnen tager fat i Gulda og Joakim kaster sin dolk hen mod dem, Gulda mister en hårlok og bliver #%@& gal, det er f.kes humor. Det er min mening.

Ahh, ja! "Fangen ved sølvstrømmen"! I just love that story:D

Hej Don Rosa-fans!

Man kan, her på siden, ikke undgå at opleve en vis interesse for serieskaberen Don Rosa!;)Han er et populært emne til debatter og folk herinde tilbeder ham jo nærmest! OGSÅ mig selv! Jeg er virkelig nørd på det område så jeg vil gerne vide:
Hvad er det der gør ham så speciel?

Jeg selv elsker både hans tegninger med detaljerne der refererer til Carl Barks, hans historier som oftest også er inspireret/fortsat af Barks værker og ja, ikke mindst hans humor og gode ideer at bygge sine historier op på!

- Hvad mener du gør hans historier så populære?
- Hvad er det der gør at DU synes om hans historier?

458

(1037 svar, postet i Donaldisme)

JAlbertsen skrev:
Solens Søn skrev:

Hvad mener du? Jeg synes både reklamen og bogen er flot...

Den øverste har en lækker farveovergang i baggrunden, den nederste har en kedelig lysebrun farve. Jeg synes det ødelægger rigtig meget af oplevelsen!

Ja! Jeg er helt enig i at den brune er kedeligere - der er meget mere liv i den øverste! Men det er trods alt til at leve med... Det kan i hvert fald ikke spolere læsningen for mig:D
Men det er da underligt de ikke beholdte den med det blå skær...

459

(4 svar, postet i Donaldisme)

Kan ikke umiddelbart huske det fra Anders And, men er da i hvert fald sikker på at Disney har brugt det, f.eks. i Pinnocchio...

Du skriver der kom liv på andeby.dk, men når jeg går ind på andeby.dk står der stadig "VI ARBEJDER PÅ SAGEN"!
Hvad gør I for at se den?

461

(1037 svar, postet i Donaldisme)

JAlbertsen skrev:

Har du overhovedet ledt efter listen? Det er altså ikke fordi de ligefrem gemmer den!

Gå ind på coa.indukcs.org klik på Udgivelser -> Danmark-> hardcovers -> Hall of Fame

Nåja her er så linket hvis du ikke kan hitte ud af det:
http://coa.inducks.org/publication.php/x/dk/HOF

Nå, ok! HAr åbenbart været på den forkerte side tongue sorry!
(Kendte ikke InDucks - er forholdsvis ny inden for emnet)

- så tak for det...

462

(1037 svar, postet i Donaldisme)

madsj skrev:
andeby-fan.dk skrev:

Jeg har siddet og kigget denne tråd igennem, vil det sige at serien stopper med nr. 21 omkring juletid i år?

Det er der ikke nogen, der ved, men går da udfra, at serien fortsætter. Der bliver bare kun sendt oplysninger om udgivelser for et år frem, så der kommer måske snart en liste for 2008 op på INDUCKS, så vi kan få svaret. Listerne bliver sendt fra Serieforlaget, og jeg har ikke noget at gøre med at få lagt de data op på INDUCKS, og modtager heller ikke listen.

Nogle der har et link til vor denne liste over i år  ligger? Altså hvor på InDucks?

Hans skrev:

Jeg tror at du glemte at læse mit indlæg nr. 40! wink

Ja, sorry... Er ikke så vågen mandag morgen wink

JAlbertsen skrev:
Donald Dof skrev:

Der skulle være lavet ca. 180 Donald shorts. Og vi har i treasure-serien kun fået omkring 100 - ca 36 på vol 1, ca 29 på vol 2 og ja... 3'eren ved jeg så ikke lige, men den indeholder da vel ikke de sidste ca 100? wink

Helt så galt står det ikke fat. De 180 du nævner inkluderer vist en masse film sammen med Mickey,

Jeg læste der skulle være lavet 180 Donald shorts - men ja, det ser ud til at du har ret... Tak for infoen smile men de andre (Med anders OG mickey) Har jeg også i forvejen - de er jo udgivet i mickey in living color-serien så så det gør ikke nær så meget... wink

madsj skrev:
Donald Dof skrev:
JAlbertsen skrev:

og nej der kommer ikke told oveni.

Ikke fra USA nej, men HVIS det opdages får du en bøde for det - har min far prøvet med en bog og han måtte ligge 120 kr. oven i beløbet bogen kostede... Og med fragt og det hele bliver det jo Altså ret dyrt... Men det er f.eks. ved movieworld... Kender ikke "Axel".

Såvidt jeg har forstået er der betalt dansk moms af Axelmusics varer, så der kommer ikke nogen bøde (moms er nu altså ikke en bøde i mit hoved - ellers ville den danske stat være noget lig en rockerbande, der havde rekord i antal dummebøder wink PostDKs gebyr kan måske gå for at være en irriterende bøde). Jeg kender heller ikke MovieWorld/Laserdisken, men på mig virker de til at være lidt dyre. Nok om MovieWorld/Axelmusic ...

På laserdiskens hjemmeside linker de til movie world... Er der nogen der ved om den pris der står der er det man kommer til at betale eller om der kommer et told-beløb oveni ved movie world?

JAlbertsen skrev:

og nej der kommer ikke told oveni.

Ikke fra USA nej, men HVIS det opdages får du en bøde for det - har min far prøvet med en bog og han måtte ligge 120 kr. oven i beløbet bogen kostede... Og med fragt og det hele bliver det jo Altså ret dyrt... Men det er f.eks. ved movieworld... Kender ikke "Axel".

Og det med stumfilm kan du jo have ret i smile hehe... Men det jeg mente var jo bare at f.eks. en hest højst siger: VRINSK! og det skal der jo ikke nogen særlig oversættelse til... wink

madsj skrev:

Tror næppe, at denne DVD udkommer i en dansk version. Det er jo begrænset hvilke af dem, der er udkommet i danske udgaver indtil videre.

Var jo også det jeg mente - at det gør jo ikke noget - de siger jo næsten intet i Oswald-filmene og vi har jo alle godt af lidt engelsk smile

Og det med at billedstørrelsen kan ændres - det er ikke billedstørrelsen, men størrelsen af motivet på selve æsken der er anderledes...

Og prisen er da høj, men jeg er skrevet op til den i butikken og slipper for fragt - hvis jeg skulle købe den over movie world kan man risikere at de tager en bøde da de jo ikke betaler told i USA. Og så ville den blive MEGET dyr!
Desuden har en jeg kender næsten alle treasures - han bestilte dem over nettet og de fleste af dem måtte han sende tilbage og få byttet p.g.a. fragtskader - ret besværligt wink ....
- Så jeg støtter laserdisken smile

Jeg glæder mig vildt til at få den! Den er godt nok ikke på dansk, men de siger o heller ikke noget vigtigt i de go'e gamle film ;P

Er der nogle af jer her på siden der ved om Disney treasures: Oswald the lucky rabbit er i metalbox?

Har nemlig bestilt den, men kan ikke se om den er det eller ej... Jeg har bestilt den i Laserdisken og der var billedet på forsiden MEGET større end det var på billedet på f.eks. Amazon.com
- jeg tænkte bare på om det kunne være fordi det var to forskellige slags - altså ved godt der ikke er forskel i indhold.... Men alligevel? De andre metal æsker i treasures-serien har nemlig små billeder uden på...

468

(37 svar, postet i Læsernes egne tegneserier)

Hm... Ja, den er ret flot... Det er synd det ikke går lidt bedre med at tegne hænder, men de er også svære - Selv tegner jeg RIGTIG MEGET Anders And og hvis jeg har problemer med en håndstilling, finder jeg en der passer i et blad og tegner den af... Efter hånden kan man de fleste uden ad smile
Og så lad flyets vinge på det sidste side komme i ordentligt perspektiv... Ej, jeg hader at give kritik, men du bad jo selv om det wink

Fortsæt med det gode arbejde! Og hvis du bliver færdig, så kunne du ligge hele serien herind! MED TEKST big_smile Jeg tror vi er mange som er spændte på hvad handlingen er... wink

JAlbertsen skrev:
Donald Dof skrev:

Hvor kan man se den oversigt? Troede da ikke den fandtes?

Øh måske er jeg helt gal på den, men jeg tror da bare han har kigget på en liste over udgivne og annoncerede bøger som for eksempel den på inducks
http://coa.inducks.org/publication.php/x/dk/HOF

Den slags lister er der da utallige af...

Troede bare han havde set en liste over hvad der kom... Og mente jeg nemlig ikke man kunne wink

mogwai skrev:

Hej Alle sammen

Men synes ikke jeg kunne se en eneste da jeg skimtede HOF oversigten sad

Hvor kan man se den oversigt? Troede da ikke den fandtes?

471

(41 svar, postet i Donaldisme)

JAlbertsen skrev:

For mig at se er Barks-Jippes bøgerne ikke særligt interessante. Begge kunstnere har lavet bedre ting på egen hånd og historierne kommer snart i CBSV. Har hovedparten ikke også været i AA bladet?

Jippes-Milton er en helt anden snak! big_smile

Ja, de fleste historier er i AA bladene, men det er svært at skaffe dem alle - jeg abbonerer kun  på hall of fame - ikke AA og co da jeg er træt af de dårlige vitser, det ligegyldige plastikbras og hvad de nu ellers fylder bladene ud med - så er HOF meget mere kvalitet (Selvom jeg er træt af de mange stavefejl wink ).

Dog er årgangsbøgerne en måde at skaffe dem på... Tager bare så lang tid at finde de "efterlyste" forfatteres historier - Så er det smartere at de er samlet i et eller to bind.

CBSV synes jeg er for meget for mig at købe - måske fordi CB's eventyrs-historier (Som var det efterhånden glemte emne i dette indlæg wink ) interesserer mig mest - de kortere er da osse sjove, men Hvorfor købe en samling af flere tusind historier når man kun søger få af dem?

Hall of fame giver os læsere mulighed for at finde hvad vi søger uden at skulle igennem flere forskellige AA blade. Derfor synes jeg det er her sådanne ting bør udgives! big_smile

472

(41 svar, postet i Donaldisme)

Jeg har tænkt over det med at inddele HOF-bøgerne med Carl Baks i Biler, bordets glæder, sport m.m. og tænker lidt på hvornår vi får en HOF - Carl Barks med emnet "eventyr" e.l.
Alle de geniale eventyrs-serier han har lavet (De firkantede æg fra Peru, Djengis Kahns krone m.fl.) passer ikke rigtig under disse titler - Får vi ikke dem i HOF-serien?

Ville bare lige høre om nogle herinde ved noget om det (Selv har jeg kun læst HOF- Carl Barks 1 (biler) og ved ikke om der skulle være nogle af disse længere eventyr i HOF- Carl Barks 2 eller 3 - ved du det?).

Alle svar (også de mest indlysende) kan bruges wink