1

(11 svar, postet i DDF(R))

KS skrev:

Er der planer om fællesspisning i forbindelse med Art Bubble? Det var super-hyggeligt sidst.

Det vil jeg osse gerne spørge om!

2

(11 svar, postet i DDF(R))

A.N.D.E.R.S.I.N.E. skrev:

Så er de her!!

De bliver delt ud til Art Bubble d 18 og 19 november - bare henvend dig i foreningens stand!

Derefter begynder jeg at udsende stille og roligt til de medlemmer som ikke kommer med til Art Bubble.

De er søreme flotte! - Håber I får lavet en 15 års pin,  da jeg har været medlem i 15 år i 2019. big_smile

Den første Don Rosa bog i Hall of Fame serien kom vistnok i 2 oplag.

4

(16 svar, postet i Donaldisme)

Jeg er osse interesseret i et eksemplar, tremhusevej! smile

5

(16 svar, postet i Donaldisme)

Så er det da godt at man kan leve uden et eksemplar. Så vigtigt er det heller ikke. smile

Anders And i den tredje verden (let bøjet, med et par kuglepens markører enkelte steder i teksten)

Hvad koster den?

Ellers tak, Sigvald.

8

(2 svar, postet i Donaldisme)

Det er osse rigtigt, Steffen! Unskyld at jeg glemte at nævne dig. smile

9

(2 svar, postet i Donaldisme)

Jeg faldt over en artikel om Don Rosa i en avis fra Kentucky. Artiklen er fra d. 25. november 2016.
Udover artiklen er der osse inkluderet en video med og om Rosa. I videoen ser man bl.a. et foto fra Bogforum hvori vores alle sammens DDF(R) blad redacteur, A. C. Sivebæk er med. smile

http://www.kentucky.com/news/state/arti … 75098.html

10

(7 svar, postet i Donaldisme)

Rappet er osse ankommet til København. Endnu et nummer fyldt med interessante artikler, og så endda et jubilæumsnummer. smile

11

(8 svar, postet i Donaldisme)

Fedt indslag og en fed samling!  Seks stjerner ud af seks! smile

12

(8 svar, postet i Donaldisme)

Jeg melder pas og håber på at der kommer en dansk udgave på et tidspunkt.  Jeg kan snart ikke tælle alle de udgaver af HEDL som jeg har på dansk og engelsk, men det ville da være rart at have en HEDL på dansk som inkluderede B-kapitlerne.

13

(18 svar, postet i DDF(R))

Tak skal du have! Jeg var nervøs for om jeg havde misset det af en eller anden grund. smile

14

(18 svar, postet i DDF(R))

Jeg har ikke modtaget en invitation til sommermødet, men de er måske ikke blevet sendt ud endnu?

Her er Faraos priser på nr. 1, første oplag:

http://www.faraos.dk/Comic/Product/91067

Priser på nr. 1, andet oplag:

http://www.faraos.dk/Comic/Product/91068

Rosas autograf i bøgerne er sikkert ikke noget særligt værd, men det er da bedre at have autografen i bøgerne, osse selvom de er dedikeret til en anden person, end slet ikke at have Rosas autograf i bøgerne.
Jeg kan ikke forestille mig at en Rosa autograf dedikeret til en anden person skulle trække ned i prisen, snarere tværtimod da det trods alt er en Rosa autograf, selvom den nok ikke er meget værd. Personligt ville jeg hellere købe en Rosa HOF bog med en Rosa autograf stilet til en anden person end jeg ville købe en Rosa HOF bog uden autograf. En Rosa autograf er trods alt en Rosa autograf uanset hvad.

"Anders And blad nr.3 1955, aldersrelateret stand, revner ved hæftning, folder."

Aldersrelateret stand? Den har jeg ikke hørt før. big_smile  Den er lige så sjov som den gamle traver, "pæn stand, alderen taget i betragtning". big_smile

Nej, men ellers tak! smile

Nej, jeg har aldrig hørt om en skandinavisk union.

Sikkert nok.

Carl Barks & Co. hed bladet der udkom i 25 numre indtil 2000

Der kom faktisk 26 numre. Det sidste nummer udkom i anledning af Carl Barks´ død.

Det virker lidt forvirrende at Rosa tager afstand fra at nogle af hans hæfter blev slabbed, men samtidig siger ".(But I'm doing okay with the 1500 Steve had slabbed!) "

Jeg forstår ikke det med "ejendomsretten" når Rosa skriver "But he then picked several hundred other comics that he… HE, not ME… had “slabbed”. I had NOTHING to do with that. That was his decision with his property." - "His property"? Jeg troede at hæfterne var Rosas som vedkommende skulle sælge på Rosas vegne?

Men jeg kan da godt forstå at Rosa prøver at opnå de bedste priser for hans samling, osse selvom det delvist inkluderer den "slabbing" som han principielt er imod. Man kan vel ikke forvente at han skal være så stor en idealist at han hellere vil modtage et mindre beløb for sin samling ved at forbyde at nogle af hæfterne blev "slabbed".

“Slabbing” a comic (or book) is exactly like shooting an endangered  bald eagle or panda bear and having it stuffed and mounted. Like a “slabbed comic”, the bald eagle or panda is then no longer of any value for which its creator intended. It has been rendered into an inert DEAD thing which no one can ever again appreciate for its true qualities that made it so wonderful in the first place. It has been reduced to something to be bought and sold which is the only value an idiot like the comic-slabber can understand with his limited intellect.

Jeg kan godt forstå sammenligningen, men jeg synes nu at det er betydeligt værre at skyde et udryddelsestruet dyr end det er at "slabbe" et tegneseriehæfte. Et "slabbed" tegneseriehæfte kan næppe sammenlignes med et levende væsen.

Jeg vil gerne bestille "Donald - De truende luene" smile

Det at Don Rosa fikk deler av samlingen sin forseglet i CGC-plastikk er vel ingen hemmelighet? Så det er merkelig at han hisser seg opp over at andre gjør det samme.

Det er præcist det samleren i videoen undrer sig over!

Everything that screened 9.4 or better was graded and slabbed.

"Slabbed" betyder at hæfterne blev forseglet i CGC plastikæsker.

Out of the 1,900 books submitted, 300 didn't make the cut. 85% of the books submitted passed and graded 9.4 or better.

Det må vel så betyde at 1600 af de 1900 hæfter blev "slabbed", altså forseglet i CGC plasticæsker.

Teksten under videoen har et link til en artikel på CGC hvor de omtaler Rosas 400 blade i plasticæsker (ud af en meget større samling), så det lader til at være rigtigt. Der er osse billedeksempler. Men jeg kan da godt forstå at Rosa prøvede at få den bedste pris for sine blade på den måde, for selvom han er imod plastikæskerne af princip, når det nu engang er den måde man kan opnå den bedste pris på.
Her er linket fra videoen:

http://www.cgccomics.com/news/enews/200 … ticle7.asp

Jeg faldt tilfældigvis over denne video om Don Rosa på Youtube. Den blev uploaded d. 15. oktober 2015 og videoen handler om en amerikansk tegneseriefan som mødte Don Rosa på en festival hvor Don Rosa bebrejdede ham at han havde et eksemplar af "Son of the sun" i en forseglet plasticæske fra CGC, for som Rosa sagde til ham så skal tegneserier læses og ikke spærres inde i (forseglede) plastikæsker. Manden går så hjem og finder ud af på nettet at Rosa har solgt en del af sin tegneserie samling, her i blandt 400 stk blade som Rosa havde fået gradueret hos CGC og fået forseglet i plastikæsker.
Tjah, hvad skal man mene om det? Selvom Rosa er modstander af forseglede plasticæsker, så er der vel ikke noget at sige til at han prøver at få den bedste pris for sine blade ved selv at få bladene gradueret og forseglet i plasticæsker hos CGC inden han sælger dem.


https://www.youtube.com/watch?v=pn4w-9EZjNk