Så er bogen på QXL til en startpris på 700,-, så hvis nogen er interesseret i den, er det dér, det sker!

Mange tak for kommentarer og vurderinger - jeg tror jeg smider den på QXL smile

Og til sidst et billede af første side. Synes alt i alt den er i ret pæn stand. Skriv endelig hvis I vil vide mere, eller jeg skal tage flere billeder.

Ovenfor et billede af ryggen og de lidt slidte "guld"bogstaver.

Her et billede af siderne nedefra. Den er, som tidligere nævnt, ikke helt mint, og her kan man se, at der har været bladret i den.

Tak for jeres svar. Jeg vil selv mene, at den er i rigtig pæn stand, men selvfølgelig kan man se, at den er blevet brugt, og ikke bare har stået i en reol de sidste 15 år. Jeg poster lige nogle flere billeder. Hvis nogen har interesse i bogen, må I også gerne smide et bud. Og ellers sætter jeg pris på jeres vurderinger.

Jeg kan kun finde ud af at vedhæfte ét billede... nogen der ved, hvordan man får flere billeder på samme post?

Jeg er ny herinde, men ligger inde med en Joakim Von And - Her er dit liv, som jeg overvejer at sælge. Vil dog lige først høre jer ad, hvad I mener den kan sælges for - og om der er nogen her, der kunne være interesserede.

Bogen er et originaleksemplar fra 1997, udgivet af Egmont. Den har enkelte brugstegn, men bortset derfra fremstår den rigtig pæn og velholdt. Bogens omslag har nogle overfladiske ridser, som man dog kun kan ses i det rette lys. Der er et par små, synlige "hakker" på forsidens nederste venstre hjørne. Et enkelt hjørne er slidt, de andre i fin stand. Guldbogstaverne på bogens ryg er lidt slidte, men man kan stadig sagtens se, hvad der står.

Spørg gerne for flere detaljer.