1

(9 svar, postet i Donaldisme)

Nej, ikke alt pap. Du skal gå efter syrefrit eller syreneutralt pap. Hvis du vil være helt sikker på, at de blade du arkiverer, ikke bliver påvirket, skal du opbevare dem i emballage som er fremstillet af inerte materialer, dvs. materialer som ikke potentielt kan påvirke de arkiverede blade på en eller anden måde.

Tænkte nok det var mere indviklet end som så:) Nå, som sagt er jeg bare casual samler, så jeg tør godt tage chancen med noget afblegning eller lignende.

2

(9 svar, postet i Donaldisme)

Weinberger: Det er rigtigt at man jo egentlig godt kan bruge A4-kassetterne, men er bare bekymret for at bladene vil ligge og "skvulpe" rundt i den ekstra plads de kommer til at have i dybden.
De store opbevaringskasser ser rigtig interessante ud. Dem vil jeg lige kigge videre på:)
dkoffice.dk kalder, ud over disse A5-kassetter, også deres A4-kassetter for "Anders And" så jeg tror ikke rigtig de ved hvad de snakker om.

Oledamsgaard: Hvad vil det egentlig sige at det er syrefrit? Jeg har læst om det før. Er pap syrefrit?

3

(9 svar, postet i Donaldisme)

Papæskerne fra posthuset har jeg også læst om, men de har ikke en åben top ligesom kasseterne, vel? Altså, så man kan tage bladene op et ad gangen fra toppen?
Benadikt, du må endelig sig til hvis du skulle finde dem. Men jeg er ret sikker på de er udgået. Det er i hvert fald hvad jeg har kunne læse mig til på nettet.

4

(9 svar, postet i Donaldisme)

Hej donaldister

Er det korrekt fundet frem til af mig, at der ikke længere er nogen er producerer B5-kassetterne, som passer til AA&Co? Og i så fald, hvordan opbevarer I andre så jeres blade? Jeg er ikke "rigtig" samler, så jeg går ikke så meget op i syrefri plastlommer og alt det der. Jeg skal bare bruge nogle kassetter at opbevare mine blade i.

-Aske