ja nu er det sådan at ingen genbrugsbutikker vil hente... og jeg gider ikke køre land og rige rundt for at forære mine ting væk... jeg har mange ting alle siger er synd at smide ud, men ingen gider at købe, eller hente dem gratis... så enten kan jeg tjene et par kroner på dem...og spørgsmålet er kan man overhovedet det, for så skal jeg nok bruge benzin for at få dem solgt (også selvom fortjenesten er minimal) ellers så bliver de dumpet... hvor ondt det måtte gøre.

Jeg takker for mail adressen... men må jeg spørge om hvem jeg mailer til?

nr 13, rimelig stand, 23 rimelig stand,25 pæn stand 46 pæn stand, 55 pæn stand og ja jeg ved at der er mange blade i omløb, så spørgsmålet er: kan de sælges eller er det containeren.?

Hej har tre blade ´fra 50'erne, ikke den store værdi, rigtig mange fra 60'erne, hele men slidte... en masse fra 70'erne, 80'erne og '90erne i rimelig stand, hvor går man hen for at sælge dem. Jeg har også en del gavehæfter, den store Onkel Joakim, grønspætternes bog, og andre Anders And blade (lommeand, ekstra hæfter) Kan det overhovedet sælges... ???