Opdatering: Der er kommet et bud via dette forum, på 25000 - tak, det er givet videre. Desuden indhentes nu vurderinger fra auktionshuse.

Der er kommet flere henvendelser via mail og selv om jeg takker for interessen, foretrækkes det at korrespondancen foregår her. Når/hvis samlingen indleveres til auktion bliver der også informeret her.
@Thomas: Tak :-)

Rettelse: Beklager at de første oplysninger ikke var helt korrekte - det er rettet nu. Samlingen er fra og med det allerførste blad i 1949 og til og med årgang 1999. De første 29 årgange (1949 - 1977) er indbundne, resten er enkeltvis. Se billeder i vedhæftet pdf.

Jeg har ikke samlingen hos mig, den er hos min onkel. Når jeg har flere oplysninger og billeder kommer det her på tråden.

Tak for jeres kommentarer. Er interesseret i at finde ud af hvilken værdi samlingen har, så hvis ingen i dette forum har et bud, bliver de sikkert indleveret samlet til en auktion. Alternativt beholdes samlingen i familien.
@benadikt - 29 årgange - den sidste indbundne årgang er 1977 (slettet: Ja 37 årgange). Har du et ca bud?

De er rigtigt indbundet af en bogbinder. Er godt klar over at det har betydning for prisen. Standen er rigtig fin.

Min gamle onkel vil sælge sin komplette samling af originale Anders And blade. Han begyndte at samle som barn og har en komplet samling fra og med 1. nr. 1949 til og med årgang 1999. De første 29 årgange (1949 - 1977) er indbundet, resten er enkeltvis. De er i flot stand og passet rigtig godt på.
Er der nogen der har et bud på hvor de kan sælges og evt. pris?