Tråd: På jagt efter tegneseriens DNA - i Aarhus 1. juni

http://blaekfabrikken.dk/wp-content/uploads/webbanner-seriejournalen.jpg

http://blaekfabrikken.dk/dna/

Blækfabrikken og Danske Tegneserieskabere inviterer til tegneseriebeats, tegn og gæt og en spændende paneldebat over temaet ”tegneseriens DNA”. Mød tegnere og debattører, få en god snak, få signeret en tegneserie eller få tegnet en lille tegning du kan tage med hjem. Der vil også være lodtrækning om tegneserier doneret af forlagene Fahrenheit, Alvilda og Politisk Revy.

Deltagere: Palle Schmidt (Blodets Konkubine), Peter Madsen (Valhalla, Menneskesønnen, Troldeliv), Rikke Cortsen (Ph.d. i tegneserier, KU), Thomas Nøhr (Elefantæg, Kaptajn Arno), Stine Spedtsberg (Stinestregen), Carsten Gråbæk (Statsministeren), Svend Østergaard (lektor ved Center for semiotik, AU), Erik Barkman (redaktør på tegneseriemagasinet nummer9.dk), Christoffer Zieler (Stejl Fart, Pigen og katten). Konferencier: Dan R. Knudsen (Flush Royale, The Gobe)

Det lille og intime teater Gruppe 38 skaber rammerne for en tophyggelig aften i selskab med tegneserien. Den aarhusianske Dj Matthæus C er efter en periode på den berlinske undergrundsscene vendt hjem til Aarhus og sørger at aftenens tegneseriebeats bliver krydret med en supersprød lydside.

Skynd dig at købe en billet – vi har kun relativt få til salg!
Billetterne koster 110 kr og inkluderet i prisen er et eksemplar af tegneserieantologien inKurabel.
Køb her: http://billetto.dk/tegneseriensdna

Sv: På jagt efter tegneseriens DNA - i Aarhus 1. juni

Tak til alle fremmødte, for at være med til at gøre det til en god aften. Jeg spottede og fik udpeget flere donaldister derinde, såvel kendte som nogen jeg ikke lige kan huske navnene på.

Sv: På jagt efter tegneseriens DNA - i Aarhus 1. juni

det var en fantastisk aften med en masse sjove og gode events.... topkarakter herfra...

"Jeg har lært at værdsætte det, der har personlig værdi for mig og ikke for andre!"

Sv: På jagt efter tegneseriens DNA - i Aarhus 1. juni

Jep, super arrangement!

Tegneseriebeats, lydordsquiz og rebus var nyt for mig, og det var mægtig underholdende. Og så var det en interessant paneldebat.

Som bonus lykkedes det endda at score et par tegninger :-)