1 Senest redigeret af Lasse (2005-02-26 12:37:48)

Tråd: Bemærkelsesværdige links

Hejsa.

Dette er faktisk ikke en annonce, men en hjælp til dem der leder efter/vil sælge DIsney artikler.
Jeg har samlet en lille bunke links, til sider der er værd at besøge:

QXL
En rigtig god side hvis du er på jagt efter Disney udgivelser, eller hvis du er interesseret i at sælge nogle af dine dubletter. Qxl er en auktions side, og for at byde på auktionerne skal du være medlem. Det er gratis at være medlem og det er gratis at byde på auktionerne (også hvis du vinder auktionen). Hvis du derimod vil oprette en auktion skal du betale et gebyr på et par kroner. Siden er på dansk.

Den Blå Avis
På Den Blå Avis er der en forholdsvis mange Disney udgivelser til salg, men desværre skal du betale 3 kroner for at se sælgers kontaktinformationer. Du kan gratis oprette en annonce på siden dog ikke med et billede. Hvis du vil have et billede med i annoncen koster det et par kroner. Siden er på dansk.

Gul & Gratis
På Gul & Gratis er der en del Disney udgivelser til salg, men slet ikke lige så mange som på Qxl. På Gul & gratis kan du gratis oprette en annonce, hvis du er interesseret i at købe eller sælge Disney udgivelser. Det er også gratis at se sælgers kontaktinformationer. Siden er på dansk.

eBay
EBay er en side med rigtigt mange auktioner med Disney artikler. Denne side er bare ikke lige stedet hvis du leder efter danske Disney udgivelser - de fleste udgivelser der bliver sat på auktion er nemlig amerikanske. EBay er en amerikansk side så når du vinder en auktion skal du betale i dollars hvilket efter min mening kan være ret besværligt. Du kan også selv oprette auktioner på siden, men hvis du vil sælge dine danske Disney udgivelser er Qxl nok bedre.
EBay findes også på tysk. Den tyske version bygger på samme prinsip som den engelske.

Officiel blodhund for Grønspætterne!
Modtager af hæderstitlerne:
S.S.S. Stjerne Super Sniffer og
S.I.S. Sporhund I Særklasse