Tråd: Da DDF(r) ble hacket

Flott å se at foreningens hjemmesider nå er oppe og går igjen etter flere dagers nedetid p.g.a. hacking. Nå er tiden inne til å oppsummere og evaluere det som har skjedd.
Er det noen som vet noe om hackernes motiv?
Er det mistanke om mulig sammenheng med tidligere tilfeller av spamming i regi av roboter/folk med DCF-mailadresser?
Hva blir gjort for å forbedre sikkerheten mot tilsvarende hacker-angrep i fremtiden?

Nedetiden og årsaken til denne har vært nevnt i mail (sammen med invitasjonen til vintermøtet) utsendt av AC samt både i Kvakk/AOL-forumet og DCF-forumet. Synes dere andre her at dette har vært tilstrekkelig med informasjon, eller synes dere at bestyrelsen burde sendt ut en egen mail med mer omfattende informasjon til alle medlemmer og forumbrukere?

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Der er sikkert en Sorteper eller en Lusk, som har været på spil. Der er altid nogen, som er frygteligt misundelige på noget der er godt, måske fordi de ikke selv må være med.
Som Hr. Larsen sagde, Vi er dem, de andre ikke må lege med!
Måske har deres mor sagt, at DDF(r) er noget værre noget. En gruppe af voksne mennesker, som sidder og snakker om dyr uden tøj på ;-)
Hold nu op, Sigvald, dine konspirationsteorier er jo Amerika værdige.
Man fik jo en fin, forklarende tekst, at saiden ikke var tilgængelig. Er man mere eller mindre hjemmevandt på nettet, så kan man sikkert godt regne ud, hvad det betyder.
Jeg tror ikke, at det nødvendigvis har været hackere eller lignende sortefolk, som har været på spil, men måske en overophedet server, der har givet problemer.
Nu er siden oppe igen, og for fuld (norsk) damp ;-)

Storsamler af alt fra Andeby på Bornholm

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Hjemmesiden var væk pga. nogle onde mennesker, der havde pillet ved den. Nu er den genskabt, og vi har skiftet alle passwords og forhåbentligt fjernet årsagen til at de kunne komme ind og gøre det. Vi ved ikke hvem de var, men vi ved vistnok hvordan de kom ind.

4 Senest redigeret af Treentre (2014-01-07 14:25:06)

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Tror det er svært få som ser behovet for en informasjonsmail hvis et nettsted er nede et par, tre dager.
De fleste regner nok med at de nettansvarlige jobber med saken.

Mulig det er kvakk.no eller dcf.outducks.org som i samarbeid har hacket ddfr.dk for å få brukerne over på deres hjemmesider. Eller kanskje papersera.net! big_smile

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Sigvald overlevede smile
Så formoder jeg alle andre medlemmer også gjorde wink

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Der er sikkert en Sorteper eller en Lusk, som har været på spil...

Snarere Øjvind Ørn!

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Är det kanske någon som hackat DDF(R):s hemsida för att förhindra att medlemmar får vetskap om vintermötet? Kan det hänga ihop med det att AC skickade ut fel mötesinbjudan där det står att vi på årets vintermöte ska diskutera var förra årets sommarmöte ska äga rum?

Sv: Da DDF(r) ble hacket

Mulig det er kvakk.no eller dcf.outducks.org som i samarbeid har hacket ddfr.dk for å få brukerne over på deres hjemmesider. Eller kanskje papersera.net! big_smile

Det er en god teori! Udenlandske tegneseriefans jalousi overfor DDF´s fantastiske forum kender ingen grænser. Det er hårdt at være forum nr. 1. big_smile


Hold nu op, Sigvald, dine konspirationsteorier er jo Amerika værdige.

Min egen teori går ud på at NSA er bange for at Sigvalds indlæg om mobil telefoner og internetkøb skal få folk til ikke længere at bruge disse ting hvor efter det ville blive sværere for NSA at registrere deres færden. For at forhindre dette i at gribe om sig har NSA hacket siden og lagt den død i samarbejde med udbyderen. Hvis dette ikke hjælper, så forlyder det fra velunderrettede kilder at NSA i samarbejde med CIA vil iværksætte deres "Rendition" program (kidnapning på åben gade med efterfølgende tortur i et mellemøstligt hemmeligt fængsel)  overfor Sigvald. Vi må håbe at det ikke kommer så vidt, men for en sikkerheds skyld må Sigvald hellere være beredt og have et par Donald Pocket i lommerne så han har noget at læse i under flyveturen, hvis altså håndjernene ikke strammer for meget og at hætten over hovedet er gennemsigtig. Se dette er en konspirationsteori som er Sigvald værdig! big_smile

"Life is but a gamble! Let Flipism chart your ramble!"