Vintermøde 2007

Slet • 29-31. december 2006

DDF(R)s årlige vintermøde blev denne vinter afviklet i dagene omkring foreningens 5-års jubilæum, og omfattede både julefrokost og generalforsamling og andet godt. Erik Brinch skaffede de fine lokaliteter igennem sit arbejde hos TDC.
Inden mødet officielt begyndte fredag aften ved seks-syvtiden, mødtes en stor del af deltagerne i Århus til en indkøbstur i bl.a. Stribeladen og Bogshoppen om eftermiddagen. Her blev forsamlingen desuden mødt af en journalist og en fotograf fra Aarhus Stiftstidende.Herefter indfandt alle cirka 20 mødedeltagere sig på mødestedet.
Der blev afholdt julefrokost, og ved midnatstid blev den fine fødselsdagskage båret ind, og det var tid til at skåle på femårsjubilæet
Generalforsamlingen blev afholdt om eftermiddagen. Efter generalforsamlingen blev det anført, at der var så meget mad tilbage fra julefrokosten, at der var grundlag for en fuldgyldig anden ombæring.Her blev der bl.a. uddelt mandelgaver,og en ’alfabet-Disneyserie-og-film-quiz’og en Floyd Gottfredson-quiz blev afviklet. Hen på aftenen tog størstedelen af deltagerne hjem, og kun den hårde kerne på cirka otte medlemmer blev tilbage, fast besluttet på at holde festen i gang til den lyse morgen. Eller i det mindste til drikkevarerne og humøret slap op.