Søsterorganisationer

DDF(R) har venskabsmedlemsskaber med en række foreninger for både donaldister og tegneserieentusiaster generelt, både fra Danmark og fra andre lande.

Danmark

I Danmark findes en sammenslutning af tegneserieinteresserede, som kalder sig Århus Tegneserieloge. Som navnet antyder, excellerer medlemmerne hovedsageligt i det østjyske, men nørder er som bekendt ikke til at standse, og enkelte medlemmer befinder sig da også andre steder rundt om i landet. Medlemmerne interesserer sig for alverdens tegneserieskabere, figurer, film osv. Logebrødrene udgiver bladet NørdNyt, hvoraf visse numre kan købes i forskellige tegneserieforretninger.
tegneserielogen.dk

Sverige

Nationella Ankistförbundet i Sverige (kvack), i folkemunde blot kaldet NAFS(k), er DDF(R)s søsterforening i det svenske broderland. Foreningen udgiver både tidsskriftet NAFS(k)uriren med lange og gode artikler samt medlemsbladet Kvacket, som indeholder små korte, informerende oplysninger om møder med mere. NAFS(k), om hvem man kan finde mange flere informationer på www.nafsk.se, kunne i 2006 fejre 30 års jubilæum.

I Sverige finder man også Seriefrämjandet, som er en forening for serieinteresserede. Foreningen udgiver det meget grundige tegneserietidsskrift Bild & Bubla 3-4 gange om året. Foreningen kan besøges på www.serieframjandet.se.

Norge

I Norge findes foreningen Donaldistene. Det er efterhånden et stykke tid siden at Donaldistene udgav et nyt medlemsblad. Vi håber det bedste for nordmændene i fremtiden. Donaldistene.no

Finland

Den finske donaldist-forening kan besøges på hjemmesideadressen www.perunamaa.net/ankistit/pamaus.html, hvor man kan læse meget mere om foreningen og deres tidsskrift Ankkalinnan Pamaus.

Tyskland

Deutscher Organisation für Nicht-kommerzieller Anhänger der Lauteren Donaldismus er det fængende navn på den tyske donaldistforening – i daglig tysk tale forkortes det dog med det langt mindre, men mere sigende D.O.N.A.L.D. Foreningen udgiver med jævne mellemrum tidsskriftet Der Donaldist og har gennem sin lange historie talt en betydelig mængde medlemmer. Du kan læse meget mere om det hele på www.donald.org.